Velg en side

Enkel montering

Koaksialkabler

Systemet er beregnet på bruk av standard koaksialkabler. Kameraene trenger en koaksialkabel for å sende video til DVRen. Kameraet kan få strøm gjennom koaksialkabelen (da kreves det en dobbel kabel med både koaksial og strøm i samme kabel), eller ved å bruke en strømforsyning ved siden av kameraet. 

Powered by Darkfighter

Darkfighter kameraer er i stand til å gi gode bilder i dårlig lys som på kvelder og netter. De har innebygget software som forbedrer bildene og gjør dem lysere.

Et vanlig kamera og et Darkfighter-kamera

Infrarødt nattlys

Se i stummende mørke

Kameraet har infrarødt nattlys for video i mørke. Dette betyr at om det er stummende mørkt, og ikke mulig å se noe som helst for et menneske vil kameraet likevel kunne se og filme det som skjer.

smart Infrarødt nattlys

Se i stummende mørke

Kameraet har et smart infrarødt nattlys for video i mørke. Dette betyr at om det er stummende mørkt, og ikke mulig å se noe som helst for et menneske vil kameraet likevel kunne se og filme det som skjer. Det smarte IR-lyset tilpasser seg sted og avstand slik at en unngår overeksponering

Hvitt (vanlig) lys

Lys opp området og se farger

Kameraet har et hvitt (vanlig) lys. Dette har flere funksjoner: 1) Det lyser opp området, slik at personen skjønner at han blir overvåket. “) Det blir lettere å se hva som skjer på området. 3) Kameraet får fargebilder døgnet rundt, og opptak blir i farger og generelt av bedre kvalietet.

Vanntett

Dette kameraet er vanntett og kan brukes både innendørs og utendørst. Det er beregnet på norske tøffe vinterforhold, og er bygget på en robust måte for å kunne tåle røff behandling.

Vanntett og hærverk-sikkert

Dette kameraet er vanntett og beregnet på norske tøffe vinterforhold. Det er også hærverksbeskyttet og bygget på en robust måte for å kunne tåle røff behandling.

Spesiell harddisk beregnet på overvåkning

Videoopptakeren skal gå dag og natt i flere år uten stopp. Vi bruker spesial-harddisker for dette formål. Velg selv harddisk-størrelse utfra antall kameraer, bildeoppløsning og aktivitetsnivå.

Opptakene kan slettes automatisk slettes etter X dager. Når disken er full overskrives de eldste opptakene med nye opptak. Du kan enkelt låse eller ta ut videoer du ønsker å beholde.

Enkel montering

Kablet

Kameraene trenger kun en enkel nettverkskabel for å sende video og få strøm. Det er ikke behov for egen stikkontakt til hvert kamera. Kabelen plugges inn i kamera og opptaker. Dette er svært stabilt over tid og vår anbefalte tilkoblings-måte.