Velg en side

Adgangskontroll

Trenger du en løsning for å kontrollere og regulere adgangen til bygningen din? Vi har systemer fra en enkel dør til store anlegg for bygninger spredt over hele verden.

Hva adgangskontroll er og hvordan løsningen fungerer.

Adgangskontroll er en løsning som gjør det enkelt for deg som byggeier eller leietaker å kontrollerer og regulere adgangen til bygningen din. Løsningen muliggjør adgangskontroll for en enkelt dør med kortleser eller kodetastatur, til store bygninger spredt over hele verden, og kan integreres med kameraovervåkning, video porttelefon og alarm.

Nøkkelferdig

Vi leverer og monterer komplette adgangskontroll-systemer fra verdens største produsenter.

Effektiv passering

Effektiviserer adgang for personell og kontroll ved passering.

~

Høy sikkerhet

Adgangskontroll for lokasjoner som krever høy sikkerhet.

Krisesituasjoner

Bygget for personell beskyttelse i krise situasjoner.

HVORFOR ANSKAFFE ADGANGSKONTROLL

Adgangskontroll gjør det mulig på en effektiv måte å sikre et bygg, eller utvalgte rom, mot at uvedkommede tar seg inn på området.

TRYGGERE MILJØ

Med et adgangskontroll-system har dere full kontroll på hvem som er i bygget, hvor og til hvilken tid. Samt hvem som ikke skal ha tilgang.

KOSTNADSEFFEKTIVT

Løsningen kan på sikt redusere kostnadene da adgangen blir mer effektiv, samt at det fører til mindre administrasjon. 

BRUKERVEnNLIG

Dere administrerer selv systemet på egen server eller i en brukervennlig skybasert app der dere kan gi eller fjerne adgang, uansett hvor dere befinner dere.

INNSIKT

Dere har tilgang til systemet og kan få rapporter som viser hvem som kommer inn eller forlater til enhver tid, med loggføring 24 timer i døgnet.

Hvordan komme i gang med adgangskontroll

Dere kommer i gang med adgangskontroll i 3 enkel steg, der vi tar oss av hele prosessen fra start til levering.

.01

Befaring

Vi foretar en uforpliktende befaring, der vi kartlegger bygget, og tar i mot dine innspill og ønsker for adgangskontroll løsningen.

.02

Planlegging

Løsningen planlegges basert på kriteriene vi noterte oss under befaringen, og dere får tilsendt et løsningsforslag samt et uforpliktende pristilbud.

.03

Implementering

Om løsning og pris aksepteres, implementerer vi løsningen basert på planskissen dere fikk oversendt i steg nr 2.

Ofte Stilte Spørsmål

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmål vi får relatert til adgangskontroll. Om du har spørsmål du ikke finner svaret på i seksjonen under, er det bare å ta kontakt, så gir vi deg all info du behøver.

Hva er adgangskontroll?

Adgangskontroll er systemer som kontrollerer og regulerer adgangen til alt fra individuelle dører til store bygninger spredt over hele verden.

Hvordan fungerer adgangskontroll?

Adgangskontroll fungerer ved at dører og/eller bygg blir utstyrt med komponenter, som automatiserte låsekasser, fingeravtrykksleser og lignende som opereres ved hjelp av elektroniske kontrollere. Adgang til eller fra bygget eller bestemte rom administreres fra en app på datamaskinen eller telefonen din.

Hvorfor er adgangskontroll viktig?

Adgangskontroll er viktig av flere grunner; Et sikrerere og tryggere miljø fremstår blant de viktigste grunnene for å gå til anskaffelse av adgangskontroll, men det bør også nevnes at adgangskontroll gir reduserte utgifter til sikkerhetspersonell, større fleksibilitet og mulighet til å kunne integreres med overvåkningskamera, alarm og porttelefoni.

Støtter Adgangskontroll biometri?

Våre adgangskontroll systemer støtter biometri, og muliggjør et høyere nivå av sikkerhet gjennom scanning av fingeravtrykk og ansiktsgjekjenning.

Støtter adgangskontroll mobil legitimasjon?

Ja, våre systemer støtter mobil legitimasjon. Dette gir en bedre brukeropplevelse, og håndteres ved at et virtuelt kort lagres på mobil i tilhørende app. Løsningen reduserer behovet for fysisk legitimasjon.

Hvordan kan jeg integrere adgangskontroll med andre sikkerhetssystemer?

Våre adgangskontroll systemer kan integreres med overvåkningskameraer, porttelefoni og alarm. Rent praktisk setter vi integrasjonen opp for dere, og dere får en brukervennlig løsning som fungerer sømløst.

Hvilket adgangskontroll system passer for min virksomhet?

Ved å bestille en uforpliktende befaring avdekker vi ditt behov for adgangskontroll, og kan gi deg en konkret anbefaling på hvilket adgangskontroll system som passer for deres virksomhet.

Hvorfor velge Netcam

Det er mange grunner til at ditt firma burde innlede et samarbeid med Netcam Norge

Profesjonell

Med 20 års erfaring i bransjen og over 1000 kunder forstår vi utfordringene og finner de beste løsningene for våre kunder, tilpasset behov og budsjett.

f

Kvalitetsprodukter

Vi tilbyr kun produkter og løsninger som har gjennomgått vårt test-laboratorie og hvor vi kan stå inne for kvalitet og funksjonalitet.

Ansvarsbevisst

Netcam tar ansvaret for sine kunder på største alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vil alltid ha kunden i fokus. Vi vet at vi avhenger av et godt renommé.

Kundefokus

Vi har fokus på proff rådgivning, gode løsninger, gode produkter, god support og service. Vi tilbyr åpent kjøp, prisgaranti og en generell fornøyd-garanti. Vi vil at du skal være glad du valgte Netcam som leverandør – også etter leveransen.

Fleksibelt tjenestenvå

Kunder har forskjellige behov. Vi tilbyr alt fra rent nettsalg, via forhåndsoppsatte pakker til installasjon og nøkkelferdige prosjekter med serviceavtaler. Kundene våre kan velge tjeneste-nivå etter ønsker og budsjett.

Produktkunnskap

Vi har jobbet med sikkerhetsssytemer i 20 år og har svært god kunnskap om sikkerhetsprodukter og systemer. Dette er vesentlig for å kunne skreddersy løsninger utfra kundens faktiske behov og tilpasset deres budsjett.

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale: