Velg en side

Adgangskontroll med ansiktsgjenkjenning

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Adgangskontroll med ansiktsgjenkjenning

Dette er en betydelig forenkling i forhold til bruk av kort og PIN-koder. I det personen nærmer seg døren identifiserer leseren automatisk personen og døren låses opp eller åpnes. Det er en svært effektiv adgangskontroll og kombinert med automatisk åpning av døren kan personer går inn og ut av sikre dører uten å foreta seg noe fysisk.

Biometrisk kontroll er også sikrere enn ved bruk av kort, da biometriske data ikke kan lånes fra person til person. Systemet er sikkert da det kombinerer kameraet som identifiserer ansiktet med en PIR varmedetektor, slik at en ikke kan bruke et bilde av personen.

Vi leverer til alt fra små butikker til store bedrifter. Vi tilbyr montering, konfigurering og opplæring av brukerne.

Kontakt oss for mer informasjon og uforpliktende rådgivning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”12780″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.netcam.no/produkt/elektronisk-stemplingsur-med-kort-og-fingeravtrykk/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kontaktskjema

[/vc_column_text][contact-form-7 id=”4638″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hva sier Datatilsynet om bruk av biometri?

“Biometri brukes for å bekrefte identitet. Brukt riktig kan biometri være et godt og effektivt verktøy ved identifisering. Mange betrakter biometri som en rask, effektiv og sikker løsning for å bekrefte at du er den du er eller utgir deg for å være. Du trenger ikke ha med deg noe (kort) eller huske noe (kode).”

Datatilsynet stiller seg i utgangspunktet positiv til bruk av biometri, men har endel synspunkter på sikkerhet og personvern, som det er viktig å være klar over.

Les hele artikkelen her: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/personopplysninger/biometri/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]