Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

Kamera overvåkning

for bensinstasjoner

Vi har profesjonell kameraovervåkning for bensinstasjoner. Bytt til et 4K-system uten å bytte kabler!

Ta kontakt for å få råd om bytting til et HD-system!

Vi har mange bensinstasjoner som kunder. Ring 21 68 23 00 for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg!

Fyll inn dine kontaktopplysninger

SKILTGJENKJENNING OG HØY KVALITET VIDEO

Mange bensinstasjoner har i dag gamle analoge systemer som enkelt kan oppgraderes til profesjonelle megapixel-systemer. Dette gjøres enkelt uten å bytte kabling. Bytt ut alle eller kun de viktigste kameraene samt en betydelig forbedret videopptaker (DVR).

For nye systemer eller kameraer som likevel må kables på nytt anbefaler vi IP-kameraer. Det går fint å kombinere gamle kameraer, nye analoge samt IP-kameraer i samme opptaker.

skilt_hd2

Her ser du et eksempel på overvåkningsvideo i HD format hvor skiltplaten er godt lesbar

skilt_sd3

Her ser du et eksempel på overvåkningsvideo i Standard format hvor skiltplaten blir uleselig

SPESIELLE UTFORDRINGER FOR BENSINSTASJONER

Pumpestikk

Store tapte inntekter på uidentifiserte pumpestikk.

Skader

Skader på pumper, materiell og utstyr utgjør store kostnader.

Områder ute av syne

Personellet bør kunne se områder som ikke er direkte i syne fra butikken: Vaskehall, deler av butikk, fjerne pumper etc.

Alene om natten

Ansatte alene på jobb om natten kan føle seg utrygge uten en bra overvåkningsløsning.

Tyveri

Tyveri i butikk og på utstilte varer utendørs.

Ran

Nattåpent, kasse og store verdier tiltrekker ranere.

HVA VÅRE KUNDER SIER

Jeg skal sørge for at alle Statoil-stasjoner vil benytte seg av deres produkter når de skal bytte/oppgradere.

Kim, Statoil-stasjon Hedmark

Tre år etter levering til 30 skip: Hadde elektronisk utstyr fra andre leverandører vært like holdbart hadde det vært fantastisk

Tore, Höegh Fleet Services

Politiet var innom for å lete etter noen i våre videoopptak, og sa at de aldri hadde sett så god video-kvalitet før.

Kjersti, YX-stasjon Oppland

Etter å ha byttet til Netcams HD IP-system har vi redusert tap pga pumpestikk til 0. Flott oppfølging av Netcam.

Frode, Statoil-stasjon Nordland

HVA ER VIKTIG FOR EN BENSINSTASJON?

checkmark6

Kameraet må kunne vise og ta opp video i høy kvalitet. Vi anbefaler så høy oppløsning som mulig, samt god planlegging av kameraplassering

Kameraet må kunne tilpasse seg lysforhold fra sterkt sollys og mørke skygger i samme bilde, samt motlys fra sol og billykter, og ikke minst natt med blanding av kunstig belysning, skumring og mørke.

Teknisk support kan være kostbart. Det er derfor viktig at utstyret holder høy kvalitet og kan fungere årevis uten for høye kostnader.

Våre kunder er spesialister på sitt eget felt, og skal ikke være spesialister i videoovervåkning. Vårt utstyr er svært enkelt å bruke, har menyer på norsk og kommer med enkle brukermanualer spesielt tilpasset dere som kunder.

Vi er spesialister på videoovervåkning og kan gi råd ang. valg av systemer og kameraer. Vi kan også hjelpe med kameraplassering, internett-tilkobling, samt installasjon og teknisk support.

Selv om videoovervåkning reduserer kostnadene og investeringen betaler seg ned, er det likevel ønskelig å holde investeringen på et lavt nivå. Dette betyr profesjonelt utstyr som holder i årevis, samt lave installasjonskostnader. Dette gjør vi ved å gjenbruke dagens kabling, samt finne kvalitetsutstyr til konkurransedyktige priser.

VÅR ANBEFALING

De fleste bensinstasjonene har et gammelt analogt overvåkningssystem. Et godt alternativ er å kun bytte opptaker og kameraer, men beholde de gamle kablene og strømforsyning. Dette gir en svært høy bildekvalitet, internett-tilgang, og et system som er enkelt å bruke. På grunn av reduserte monteringskostnader blir investeringen betydelig redusert.

DVR opptakere

Ved bytting av kameraer anbefaler vi disse fleksible DVR-oppakeren som kan kobles til både våre HD-kameraer opp til 8 megapixel og dine gamle kameraer. Vi har modeller med kapasitet til 4, 8 og 16 kameraer. Dessuten kan de kobles til mange IP-kameraer i tillegg.

Den kan kobles til Internett for tilgang fra PC, mobiltelefon og nettbrett. Hikvision har egen App for tilgang fra mobiltelefon og nettbrett.

DVRen har intelligente funksjoner med videoanalyse og alarm (bl.a linjekryssing og inntrengningsdeteksjon). Siden disse funksjonene ligger i DVRen vil kameraene få disse funksjonene, til og med gamle kameraer.

Analoge dome-kameraer

Vi har HD-kameraer fra 2 til 8 megapixel. Vi anbefaler våre 8-megapixel 4K kameraer med motorisert zoom. Disse har spesielt god bildekvalitet pga god dag/natt-funksjon og ekte WDR-teknologi, samt 40m infrarødt nattlys. De er spesielt enkle å montere pga sin motoriserte zoom som kan styres fra DVRen, slik at du får den vinkelen du ønsker. Vi har også 5 og 2 megapixel kameraer, samt rimeligere kameraer med fast linse.

Analoge utendørs kameraer

Vi har samme type kameraer som dome-kameraene, men som utendørs bullet-kameraer. Disse har samme funksjoner som dome-kameraene, men brukes gjerne for å vise bedre at det er overvåkning på stedet. De kan også ha et bedre bilde, da glasset foran linsen er flatt, og ikke buet, som på dome-kameraene.

Delsum: : 27 644,-

Handlekurv Kasse