Velg en side

I større overvåknings-systemer er det ofte ønskelig med kamera-visninger flere steder. Her er det flere muligheter, som må vurderes i forhold til behov og ønsket kamerabehandling i hver situasjon. Her ser vi på noen av mulighetene.

Bruk med en skjerm

Alle opptakerne har skjermutgang for visning av live video og opptak, samt administrasjon av systemet. De fleste opptakerne har 1 HDMI- og 1 VGA-utgang. HDMI-utgangen har vanligvis 4k skjermoppløsning, og VGA-utgangen 1080p Full HD.

Netcam 2 skjermer

To separate skjermer

På mange av opptakerne vil HDMI-utgangen og VGA-utgangen være forskjellig. Da kan en vise forskjellige kameraer på skjermene. En kan endre visning og se opptak på en hovedskjermen mens den andre (f. eks. kunde- eller kasse-skjerm) viser andre kameraer som vanlig.

Skjermkabler

Vi HDMI og VGA skjermkabler i forskjellige lengder, samt HDMI-forlengere som sender HDMI-signalet over nettverkskabel.

Trykk på bildene for å se alternativene.

Netcam HDMI-kabel
Netcam VGA-kabel
Netcam HDMI-overgang

Flere like skjermer

Hvis en ønsker samme visning på flere skjermer kan en HDMI-splitter brukes. Hvis avstanden er lang kan en HDMI-UTP konverter brukes for videosignal via en nettverkskabel. Her vil det ikke være mulig å endre visningen ved hver skjerm.

Netcam 4 skjermer

HDMI-utstyr

Vi har forskjellig utstyr for sending og splitting av HDMI-signaler til flere skjermer.

Trykk på bildet for å se utstyret.

NET-HDMI-2SPLIT
Netcam 4 skjermer

Flere forskjellige skjermer

Hvis en ønsker visning med individuell styring på hvert sted anbefaler vi å bruke egne NVRer med skjerm flere steder i bedriften. Disse kan være tilkoblet samme kameraene. Da kan en styre uavhengig visning og se opptak flere steder samtidig. 

HDMI videosignal med nettverkskabel

For lengre avstander og forenklet kabling kan en bruke HDMI-forlengere som sender HDMI-signalet over nettverkskabel.

For kun HDMI videosignal

Netcam HDMI-overgang

For både videosignal og mus-tilkobling

NET-HDMI-KVM-EXTENDER

Videoadministrasjon

Ved avansert bruk av systemet kan det være praktisk å bruke en Blazer NVR med 3 utganger, eller en PC med flere skjermutganger og bruk av HikCentral eller IVMS programvare

Netcam 4 skjermer
Netcam Hikvision video wall

Video wall

I et større system vil det være praktisk å sette sammen mange skjermer i ett og samme system. En setter da sammen en videowall, hvor en kan jobbe med alle kameraene samtidig. For dette formål brukes video dekodere med flere skjermutganger. 

Video-dekodere

Vi har dekodere for visning av forskjellige kameraer på flere skjermer samtidig. 

Trykk på bildet for å se utstyret.

Hikvision dekoder DS-6901UDI

Kontakt oss for anbefalinger

Kontakt oss for planlegging av større systemer. Det er mange muligheter og noen begrensninger en bør være klar over. Vi har lang erfaring med dette og kan gi uforpliktende anbefalinger.