Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

DVR-opptakere

For opptak av analoge kameraer opp til 5 megapixel

system-hd

Digital Video Recorder

DVRen er hjernen i overvåkningssystemet

Våre HD DVRer er ideelle hvis en ønsker et enkelt system å montere, eller oppgradere et gammelt overvåkningssystem til HD. En kan velge å kun bytte DVR, eller også bytte noen (eller alle) kameraene til HD uten å kable på nytt.

DVRen sørger for opptak og visning av kameraene. Både kameraer, skjerm, mus kobles direkte til DVRen. Den kan brukes med opptil 5 megapixel analoge kameraer med teknologiene HD-TVI, AHD og alle vanlige, analoge kameraer. DVRen kan kobles til Internett og ha samme funksjonene som et IP-system.

Våre Hikvision DVRer har norsk meny og er enkle å bruke med mus og fjernkontroll. Koble til 1 eller 2 skjermer med opptil 4K UHD utgang.

iphone-bilde

Internett-tilgang slik at en får tilgang fra hvor som helst i verden. Dette kan være fra mobiltelefon, nettbrett eller PC. En bruker egen app (IOS, android og Microsoft), nettleser eller eget program som følger med. En kan se kameraene live og opptak, samt motta varsler og alarmer ved aktiviteter. En kan også gjøre endringer i systemoppsettet via Internett.

Netcam-bevegelsesdeteksjon-3

Systemet kan settes opp for kontinuerlig opptak eller opptak kun ved bevegelse. En kan selv definere bevegelsesområder og -følsomhet, slik at kun “interessant bevegelse” fører til opptak eller alarm. Ved å gjøre dette på en god måte oppnår en opptak kun av aktiviteter, og det blir raskere å gjennomgå opptakene i ettertid.

Netcam-linjekryssing

Dette er en svært viktig funksjon. En kan definere en “linje” i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand krysser linjen i en spesiell retning iverksettes startes en aktivitet (varsel, alarm e-post etc). Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-intrusion-detection-liten

Dette er en veldig fin funksjon. En kan definere en område i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand (f.eks. bil) kommer inn i området startes en aktivitet. Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-norsk-flagg-200pix

Hikvision-opptakeren har norsk meny og musestyring som gjør den enkel å bruke. Vi har også utviklet enkle norske monteringsveiledninger og brukermanualer som gjør det enkelt å montere utstyret og komme i gang.

Netcam Analog System Diagram

Kameraene kobles enkelt til DVR-opptakeren med kabler som fører både video og strøm. Kablene har riktige plugger, slik at det er lett å montere systemet. Sammen med plug-n-play-funksjonaliteten forenkler dette oppkoblingen betydelig.

Sammenlign våre DVR-modeller

Alle våre DVRer leveres med profesjonell harddisk for 24/7 kameraovervåkning. Koble på skjerm, mus og kameraer, og så er systemet i gang.

- Svært kostnadseffektiv
- Opptil 1 megapixel
- Fra 4 - 8 kameraer

- Våre mest populære
- Opptil 2 megapixel
- Fra 6 - 18 kameraer

- Profesjonell DVR
- Opptil 5 megapixel
- Fra 6 - 18 kameraer

Våre mest populære Hikvision DVRer

Netcam koaksialkabel hvit

Enkel kabling

Koaksialkablene fører både video og strøm. Kablene har ferdige plugger som passer til DVR og kameraene.

rep

Enkel montering

Våre DVR-systemer er svært enkle å montere for ikke-spesialister. Våre norske monteringsveiledninger og telefonsupport gjør dette enkelt.

100% FORNØYD-GARANTI: ÅPENT KJØP MED 30 DAGERS ANGREFRIST, PRISGARANTI, SAMT FRI FRAKT OVER 1000 KRONER.