Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

Kamera overvåkning

for gullsmeder og urmakere

Vi har svært gode systemer for gullsmeder. Bytt til et HD-system uten å bytte kabler og strømforsyning!

Ta kontakt for å få råd om bytting til et HD-system!

Vi har mange bensinstasjoner som kunder. Ring 21 68 23 00 for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg!

Fyll inn dine kontaktopplysninger

HØY BILDEKVALITET FOR Å SE SMÅ DETALJER

Vi anbefaler å investere i et system med høy oppløsning for å få et klart overvåkningsbilde av selv de minste smykkene og klokkene

Gullsmeder og urmakere har mange små produkter av svært høy verdi. Ved tyveri kan store verdier forsvinne. Derfor anbefaler vi å dekke butikken mer detaljert enn for andre bransjer. Kameraplassering og svært høy bildekvalitet er spesielt viktig.

Gullsmeder_urmakere

SPESIELLE UTFORDRINGER FOR GULLSMEDER

VISNINGSOMRÅDER

Steder hvor smykker tas ut og vises/prøves av kunder bør ha konstant detaljert dekning.

KASSE

Kasse med produktutlevering og betaling må dekkes godt.

INNGANGER

Inngangene bør dekkes godt for å – i ettertid – sikre god identifisering av tyver

BAKROM OG SAFE

All aktivitet på bakrommet må tas opp i høy kvalitet, spesielt rundt safen.

INNBRUDD

Gullsmeder er spesielt utsatt for innbrudd. Det er viktig å få identifisert innbruddstyver og hva de har tatt med seg.

Ran

Ved ran er det viktig å så godt som mulig få identifisert ranerne og hva de får med seg.

HVA VÅRE KUNDER SIER

Jeg skal sørge for at alle Statoil-stasjoner vil benytte seg av deres produkter når de skal bytte/oppgradere.

Kim, Statoil-stasjon Hedmark

Tre år etter levering til 30 skip: Hadde elektronisk utstyr fra andre leverandører vært like holdbart hadde det vært fantastisk

Tore, Höegh Fleet Services

Politiet var innom for å lete etter noen i våre videoopptak, og sa at de aldri hadde sett så god video-kvalitet før.

Kjersti, YX-stasjon Oppland

Etter å ha byttet til Netcams HD IP-system har vi redusert tap pga pumpestikk til 0. Flott oppfølging av Netcam.

Frode, Statoil-stasjon Nordland

HVA ER VIKTIG FOR EN GULLSMED & URMAKER?

checkmark6

Kameraet må kunne vise og ta opp video i høy kvalitet. Vi anbefaler minst FULL-HD samt god planlegging av kameraplassering

På grunn av høye verdier bør en påse dekning av hele butikkområdet. Plassering av kameraer må planlegges godt, slik at en i så stor grad som mulig unngår at kunder eller betjening skjermer innsyn med kroppen.

Teknisk support kan være kostbart. Det er derfor viktig at utstyret holder høy kvalitet og kan fungere årevis uten for høye kostnader.

Våre kunder er spesialister på sitt eget felt, og skal ikke være spesialister i videoovervåkning. Vårt utstyr er svært enkelt å bruke, har menyer på norsk og kommer med enkle brukermanualer spesielt tilpasset dere som kunder.

Vi er spesialister på videoovervåkning og kan gi råd ang. valg av systemer og kameraer. Vi kan også hjelpe med kameraplassering, internett-tilkobling, samt installasjon og teknisk support.

Selv om videoovervåkning reduserer kostnadene og investeringen betaler seg ned, er det likevel ønskelig å holde investeringen på et lavt nivå. Dette betyr profesjonelt utstyr som holder i årevis, samt lave installasjonskostnader. Dette gjør vi ved å gjenbruke dagens kabling, samt finne kvalitetsutstyr til konkurransedyktige priser.

VÅR ANBEFALING

De fleste gullsmedene har allerede et gammelt analogt overvåkningssystem. Et godt alternativ er å kun bytte opptaker og kameraer, men beholde de gamle kablene og strømforsyning. Dette gir en svært høy bildekvalitet, internett-tilgang, og et system som er enkelt å bruke. På grunn av reduserte monteringskostnader blir investeringen betydelig redusert.

Anbefalt DVR

Vi anbefaler denne fleksible DVR-oppakeren som kan kobles til både våre HD-kameraer opp til 3 megapixel og dine gamle kameraer. Vi har modeller med kapasitet til 4, 8 og 16 kameraer. Dessuten kan de kobles til 2 IP-kameraer i tillegg.

Den kan kobles til Internett for tilgang fra PC, mobiltelefon og nettbrett. Hikvision har egen App for tilgang fra mobiltelefon og nettbrett.

DVRen har intelligente funksjoner med videoanalyse og alarm (bl.a linjekryssing og inntrengningsdeteksjon). Siden disse funksjonene ligger i DVRen vil alle kameraene få disse funksjonene, til og med gamle kameraer.

Anbefalte kameraer

Bytt enkelt dine gamle kameraer med disse nye HD-kameraene. Du trenger ikke bytte kabler eller strømforsyning.

Vi anbefaler våre 3-megapixel kameraer med motorisert zoom. Disse har spesielt god bildekvalitet pga god dag/natt-funksjon og ekte WDR-teknologi, samt 50m infrarødt nattlys. De er spesielt enkle å montere pga sin motoriserte zoom som kan styres fra DVRen. Vi har også en rekke andre kameraer.

Rimelige kameraer

Dette er enkle og rimelige kameraer med fast linse som gir en fast bildevinkel på rundt 90º. De har 1 eller 2 megapixel bilde og infrarødt nattlys.

 

Delsum: : 27 644,-

Handlekurv Kasse