Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

HD overvåkning

Video via koakskabler

system-hd

HD overvåknings-pakker

Overvåkningspakker fra 2000 kr.

For deg som ønsker et plug-n-play overvåkningssystem med koaksialkabler har vi satt sammen pakker med Hikvision DVR opptaker og analoge HD-kameraer. Bestill tilbehør etter behov.

iphone-bilde

Internett-tilgang slik at en får tilgang fra hvor som helst i verden. Dette kan være fra mobiltelefon, nettbrett eller PC. En bruker egen app (IOS, android og Microsoft), nettleser eller eget program som følger med. En kan se kameraene live og opptak, samt motta varsler og alarmer ved aktiviteter. En kan også gjøre endringer i systemoppsettet via Internett.

Netcam-bevegelsesdeteksjon-3

Systemet kan settes opp for kontinuerlig opptak eller opptak kun ved bevegelse. En kan selv definere bevegelsesområder og -følsomhet, slik at kun “interessant bevegelse” fører til opptak eller alarm. Ved å gjøre dette på en god måte oppnår en opptak kun av aktiviteter, og det blir raskere å gjennomgå opptakene i ettertid.

Netcam-linjekryssing

Dette er en svært viktig funksjon. En kan definere en “linje” i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand krysser linjen i en spesiell retning iverksettes startes en aktivitet (varsel, alarm e-post etc) Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-intrusion-detection-liten

Dette er en veldig fin funksjon. En kan definere en område i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand (f.eks. bil) kommer inn i området startes en aktivitet. Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-norsk-flagg-200pix

Hikvision-opptakeren har norsk meny og musestyring som gjør den enkel å bruke. Vi har også utviklet enkle norske monteringsveiledninger og brukermanualer som gjør det enkelt å montere utstyret og komme i gang.

Netcam Analog System Diagram

Kameraene kobles enkelt til DVR-opptakeren med kabler som fører både video og strøm. Kablene har riktige plugger, slik at det er lett å montere systemet. Sammen med plug-n-play-funksjonaliteten forenkler dette oppkoblingen betydelig.

Bestill HD overvåknings-system

Velg type overvåkningssystem etter behov og budsjett. Fra-prisene inkluderer opptaker og 1 kamera. Du velger selv kameratype, antall kameraer og tilbehør. Prisene er eks. mva.

Pakker med 1-8 domekameraer

- 2 megapixel
- Fast vinkel 102º
- 20m IR-lys
- For ute/inne

- 4 megapixel
- Fast vinkel 103º
- 20m IR-lys
- For ute/inne

- 5 megapixel
- 4 x motorisert zoom
- 29º - 92º bildevinkel
- 60m IR-lys

- 8 megapixel 4K
- 5 x motorisert zoom
- 46º - 108º bildevinkel
- 60m IR-lys, 12/24V strøm

Pakker med 1- 8 bullet utendørskameraer

- 2 megapixel
- Fast linse
- 82º bildevinkel
- 20m IR-lys

- 4 megapixel
- Fast linse
- 100º bildevinkel
- 20m IR-lys

- 5 megapixel
- 4 x motorisert zoom
- 29º - 92º bildevinkel
- 70m IR-lys

- 8 megapixel 4K
- 5 x motorisert zoom
- 46º - 108º bildevinkel
- 80m IR-lys, 12/24V strøm

Spesifikasjoner analoge pakker

De fleste kameraene er utstyrt med følgende spesifikasjoner:

Video spesifikasjoner

 • Høy bildekvalitet

  De fleste av våre kameraer har FULL HD / 2MP (megapixel) eller høyere bildeoppløsning. Dette gir et krystallklart bilde som kan zoomes for å se enda mer detaljer. Netcam Full HD sammenligning

 • Spesielt høy lysfølsomhet

  Betyr at det har spesielt høy lysfølsomhet for et godt fargebilde også på steder med begrenset lys.  Netcam kameraovervåkning lysfølsomt kamera  

 • Ekte dag/natt-funksjon

  Kameraet slår automatisk over i sort/hvitt når det blir enda mørkere, og får dermed et bedre bilde enn ved fargebilde i samme lyssituasjon.Netcam Dag Natt sammenligning videoovervåkning

 • Baklyskompensasjon

  Dette kompenserer for motlys og forbedrer bildet betydelig i motlys-situasjoner (f.eks. mot et vindu eller inngangsdør). Se også punktet om Wide Dynamic Range.

 • Wide Dynamic Range (WDR)

  WDR gjør at bildet tilpasses lysforholdet i hele området som filmes. Mørke områder blir lysere, og lyse områder ikke blir overeksponert. Se sammenligning mellom BLC, WDR og ingen av delene.Netca WDR kameraovervåkning

 • 3D støyreduksjon

  Spesiell funksjon som fjerner støy (partikler) i bildet ved lite lys. Netcam 3DNR noise reduction støyreduksjon

Data spesifikasjoner

 • Opptak i harddisk

  DVRen har en integrert 1TB harddisk, som gjør opptak fra kameraene mulig. Noen DVR-modeller har 2TB eller 4TB harddisk. Maks kapasitet er 12TB.

 • Bevegelsesdeteksjon

  DVRen har opptak ved bevegelse, og avansert bevegelsesdeteksjon med flere soner og bevegelsesgrad.

 • Automatiske alarmer

  DVRen har en rekke alarmer som f.eks. kan sende automatiske eposter ved bevegelse eller utløsning av intelligente sensorer

 • Systembeskyttelse

  DVRen kan også utløse alarmer (f.eks. e-post) ved opptaksfeil, nettverksfeil, o.l.

 • Avansert videoanalyse

  DVRen har avansert videoanalyse som linjekryssing (bil eller person som passerer i en retning), og intrusjonsdeteksjon i et spesielt område.

 • To videostrømmer

  DVRen har to videostrømmer for å kunne ha både høy opptakskvalitet og rask Internett-visning samtidig. Brukeren kan sette opp hvordan begge strømmene skal være.

Fysiske spesifikasjoner

 • Smart IR-lys

  Noe kameraer «ser» opptil 50 meter i stummende mørke. Det smarte IR-lyset tilpasser seg avstanden til det som skal filmes slik at overeksponering unngås.Netcam sammenligning Smart IR med vanlig IR

 • Vanntett

  Nesten alle våre kameraer har IP66-kvalifisering, og kan dermed brukes også utendørs.

 • Frostsikkert

  Kameraene er tilpasset norske forhold og sertifisert ned til mellom -20ºC og -40ºC.

 • 3D montering

  Muliggjør montering av kameraet både i tak eller på vegg, og linsen kan tilpasses alle vinkler for å få riktig bilde

 • Vandalbeskyttet

  Noe av våre dome-kameraer er IK10 vandalbeskyttet med spesialskruer. Alle våre kameraer har flere brukertyper med forskjellige passord og tilganger.

 • Strømforsyning

  Kameraet får strøm gjennom den kombinerte video/strømkabelen fra egen strømforsyning ved siden av DVRen. Dette gjør at kablingen blir enkel, og en slipper egen strømtilkobling for hvert kamera. Dette forenkler installasjonen betydelig.

Valgfritt tilbehør

 • null

  Opptaker (DVR)

  Pakkene inneholder DVR-opptakere for 4 kameraer med mus og harddisk.

 • null

  Kabler

  Plug-and-play koaksialkabler. Vi har lengder fra 10m til 40m.

 • null

  Skjerm

  Velg 19″ HD LED skjerm.

Netcam koaksialkabel hvit

Enkel kabling

Koaksialkablene fører både video og strøm. Kablene har ferdige plugger som passer til DVR og kameraene.

rep

Enkel montering

Våre plug-n-play pakker er spesielt sammensatt med tanke på egen-montering. Våre norske monteringsveiledninger og telefonsupport gjør dette enkelt.

100% fornøyd-garanti: Åpent kjøp med 30 dagers angrefrist, prisgaranti, samt fri frakt over 1000 kroner.

Delsum: : 27 644,-

Handlekurv Kasse