Velg en side

Koblingsbokser brukes som beskyttelse og skjuling av koblinger, og monteres mellom vegg/tak og selve kameraet. Vi anbefaler alltid disse utendørs, og de kan også brukes innendørs hvis kameraet skal monteres rett på en betongvegg e.l., og kabelen ikke trekkes igjennom veggen. Ved å bruke disse slipper en at kabler fra kameraet stikker ut av kameraet og en ser koblingen til nettverkskabelen synlig på veggen/taket.

Koblingsboksen monteres på vegg/tak, og kameraet monteres direkte på boksen. Dette er også en estetisk løsning som ser pen ut. Merk at kamera og brakett / koblingsboks må passe til hverandre. Det er derfor viktig å velge riktig koblingsboks eller brakett til akkurat den aktuelle kameramodellen.

De fleste kameraene har en kabel som stikker ut. Noen med bare nettilkobling, og andre med flere kabler med andre tilkoblinger

Kamera med tilpasset koblingsboks hvor kablene kan skjules og beskyttes
Veggfeste for domekamera. Vanligvis kan koblinger skjules inne i selve braketten, men akkurat denne modellen har integrert koblingsboks.

Det finnes også skrå koblingsbokser, slik at en kan se lengre inn mot veggen.

En kan også bruke uavhengige koblingsbokser ved siden av kameraet, men dette ser ikke like pent ut.

Vi har et stort utvalg av koblingsbokser og festebraketter. Men det er viktig å finne ut hvilke modeller som er tilpasset det aktuelle kameraet. Dette kan en se nederst i kameraets datablad.

Se vårt tilleggsutstyr her:

https://www.netcam.no/produktkategori/utstyr/tilbehor-for-kameraer/80-koblingsbokser/