Velg en side

HD-TVI er et HD analogt videosignal som går igjennom koaksialkabel. Det betyr i korte trekk at en kan få svært høy videokvalitet igjennom eksisterende gamle koaksialkabler. Teknologien blir stadig bedre, og det er allerede mulig å få helt opp til 4K / UHD / 8 megapixel oppløsning på denne måten.

Svært mange velger å oppgradere gamle koaks-systemer til nye HD-systemer uten å bytte kabler og evt strømforsyning. Kun kameraer og opptaker må byttes.

Merk at HD-TVI-signal ikke kan vises direkte på en vanlig skjerm. Videosignalet må enten gå til en opptaker (med eller uten opptak), hvor poenget er å kunne vise HD-TVI kameraet (eller flere kameraer) på en skjerm. Disse opptakerne kan brukes: https://www.netcam.no/produktkategori/opptakere/20-dvr-opptakere/

Vi har også omformere fra HD-TVI til HDMI, som igjen kan kobles til en standard PC-skjerm.

Hvis en bruker splittere,  quads eller annet analogisk utstyr må dette vanligvis byttes for å kunne bruke HD-TVI. Gamle analoge skjermer vil heller ikke kunne vise HD-TVI video.
HD-TVI har også den fordelen at den sender både video, lyd og data igjennom samme koaksialkabel. Dette er viktig for å kunne kommunisere med kameraer og gjøre endringer i oppsettet, slik at en får et ideelt bilde. En kan også styre motorisert zoom og styring fra DVR, PC eller mobiltelefon.

Vi har lang erfaring i å gjøre dette. Ring oss for en prat og finne den ideelle løsningen for dere.