Velg en side

Hvordan sette opp varsling i Hikvision-enheter

For å sette opp varslinger i en Hikvision enhet (NVR, DVR eller IP-kamera) må du følge disse trinnene:

  1. Koble deg til enheten ved hjelp av en nettleser. Skriv inn IP-adressen til enheten i adressefeltet i nettleseren og logg inn på brukergrensesnittet.
  2. Gå til “Konfigurasjon” eller “Innstillinger” -fanen. Navigasjonen kan variere litt avhengig av enhets-modellen og firmwareversjonen.
  3. Finn “Event” eller “Hendelse” -innstillingene. Dette er der du kan konfigurere varslinger for forskjellige hendelser.
  4. Velg “Alarm” eller “Varslinger” -alternativet. Her kan du definere hvilke typer hendelser som skal utløse en varsel, for eksempel bevegelsesdeteksjon, sabotasje, video tap eller inntrenging i et bestemt område.
  5. Konfigurer varslingsinnstillingene etter behov. Du vil vanligvis ha muligheten til å velge hvilke kameraer som skal varsle, hvordan du vil motta varsler (f.eks. e-post, push-varsel, FTP-opplasting), og hva slags handlinger som skal utføres når en hendelse oppstår. Det enkleste er push-varsel (varsle overvåkningssenter) som gir push-varsling til mobilen.
  6. Angi mottakerinformasjonen. Hvis du ønsker å motta varsler via e-post eller push-varsel, må du oppgi de relevante kontaktinformasjonene, for eksempel e-postadresser eller enhets-ID-er for push-varsler (enheten må være tilkoblet en Hik-Connect bruker).
  7. Lagre og aktiver innstillingene. Når du er fornøyd med varslerkonfigurasjonen, klikker du på “Lagre” eller “Aktiver” for å bruke innstillingene.

Merk at nøyaktige trinn og menyvalg kan variere avhengig av enhets-modellen og firmwareversjonen du bruker. Det anbefales å konsultere brukermanualen eller kontakte Hikvision-supporten for spesifikk veiledning som er tilpasset din enhet.

Arve-600x6001

Om forfatteren

Arve Willassen er eier og daglig leder av Netcam Norge AS. Arve har 20 år erfaring fra i sikkerhetsbransjen, og fokus på å forstå kundens reelle behov og tilby gode tilpassede løsninger. I 2003 startet og ledet han Novenca Security Systems i Venezuela, før han flyttet tilbake til Norge i 2010 for å starte Netcam. Før dette jobben han som Business Development Manager hos Norconsult Telematics South America. Han er utdannet ved Handelshøyskolen BI og Ecole Superieure de Commerce de Grenoble i Frankrike. Kontakt ham direkte her:

▸ E-post: arve@netcam.no

▸ Tlf: 98 82 28 06

Om Netcam.no

Netcam.no er spesialist på kameraovervåkning, adgangskontroll, alarmer og porttelefoni.

Vurderer du å forbedre sikkerheten for din bedrift, ansatte og kunder? Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende sikkerhetsnakk.

Telefon 21 68 23 00

★★★★★

Meget punktlig levering og glimrende leveranse og teknisk assistanse av et komplett Hikvision overvåkingssystem med totalt totalt 7 bullet og dome kameraer og en smart DVR. Systemet er i drift og fungerer utmerket.

Bjørn Henrik Magnus

★★★★★

Netcam Norge har en fantastisk service , både når det gjelder hjelp før en handler og etterpå. I tillegg er prisene konkurransedyktige med de fleste konkurrenter. Anbefales på det sterkeste 🙂

Lars Martin Kobbenes

★★★★★

Kamera kjøpte vi over to år, funger 100% og topp bilder og opptak på alle kamera! Prisen på utstyret var mer end halve priset av 3 andre leverandør vi forhørte os med og service når man ringer funger perfekt, vi er topp fornøyd med Netcam sitt opplegg!

John Svenstrup