Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

IP overvåkningspakker

2 til 8 megapixel video via nettverk

DS-2CD2785FWD-I-4

Overvåkning IP-pakker

Pakker fra 1 til 8 kameraer fra 3.600 til 40.000 kr.

For deg som ønsker en plug-and-play kameraovervåkning via lokalt nettverk har vi satt sammen pakker med Hikvision NVR opptaker og IP-kameraer. Bestill pakke etter behov og budsjett.

iphone-bilde

Internett-tilgang slik at en får tilgang fra hvor som helst i verden. Dette kan være fra mobiltelefon, nettbrett eller PC. En bruker egen app (IOS, android og Microsoft), nettleser eller eget program som følger med. En kan se kameraene live og opptak, samt motta varsler og alarmer ved aktiviteter. En kan også gjøre endringer i systemoppsettet via Internett.

Netcam-bevegelsesdeteksjon-3

Systemet kan settes opp for kontinuerlig opptak eller opptak kun ved bevegelse. En kan selv definere bevegelsesområder og -følsomhet, slik at kun “interessant bevegelse” fører til opptak eller alarm. Ved å gjøre dette på en god måte oppnår en opptak kun av aktiviteter, og det blir raskere å gjennomgå opptakene i ettertid.

Netcam-linjekryssing

Dette er en svært viktig funksjon. En kan definere en “linje” i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand krysser linjen i en spesiell retning iverksettes startes en aktivitet (varsel, alarm e-post etc). Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-intrusion-detection-liten

Dette er en veldig fin funksjon. En kan definere en område i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand (f.eks. bil) kommer inn i området startes en aktivitet. Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-norsk-flagg-200pix

Hikvision-opptakeren har norsk meny og musestyring som gjør den enkel å bruke. Vi har også utviklet enkle norske monteringsveiledninger og brukermanualer som gjør det enkelt å montere utstyret og komme i gang.

Netcam-POE-switch

IP-kameraene kobles til NVR-opptaker med innebygget POE-switch. Dermed gir nettverkskablene både strøm og data til IP-kameraene. Sammen med plug-n-play-funksjonaliteten forenkler dette oppkoblingen betydelig.

Bestill IP-system

Velg type overvåkningssystem etter behov og budsjett. Fra-prisene inkluderer opptaker og 1 kamera. Du velger selv kameratype, antall kameraer og tilbehør. Prisene er eks. mva.

Pakker med opptaker og 1-8 domekameraer

- 2 megapixel
- Fast linse 2,8mm
- 106º bildevinkel

- 4 megapixel
- 106º bildevinkel
- 3 smartfunksjoner

- 8 megapixel
- 80º bildevinkel
- 7 smartfunksjoner

- 8 megapixel
- Motorisert zoom
- 7 smartfunksjoner

Pakker med utendørs bulletkameraer

- 2 megapixel
- Fast linse 4mm
- 85º bildevinkel

- 4 megapixel
- 106º bildevinkel
- 3 smartfunksjoner

- 8 megapixel
- 80º bildevinkel
- 7 smartfunksjoner

- 8 megapixel
- Motorisert zoom
- 7 smartfunksjoner

Spesifikasjoner IP-pakker

De fleste kameraene er utstyrt med følgende spesifikasjoner:

Video spesifikasjoner

 • Høy bildekvalitet

  De fleste av våre kameraer har FULL HD / 2MP (megapixel) eller høyere bildeoppløsning. Dette gir et krystallklart bilde som kan zoomes for å se enda mer detaljer.

  Netcam Full HD sammenligning

 • Spesielt høy lysfølsomhet

  Betyr at det har spesielt høy lysfølsomhet for et godt fargebilde også på steder med begrenset lys.  Netcam kameraovervåkning lysfølsomt kamera  

 • Ekte dag/natt-funksjon

  Kameraet slår automatisk over i sort/hvitt når det blir enda mørkere, og får dermed et bedre bilde enn ved fargebilde i samme lyssituasjon.Netcam Dag Natt sammenligning videoovervåkning

 • Baklyskompensasjon

  Dette kompenserer for motlys og forbedrer bildet betydelig i motlys-situasjoner (f.eks. mot et vindu eller inngangsdør. Se også punktet om Wide Dynamic Range.

 • Wide Dynamic Range (WDR)

  WDR gjør at bildet tilpasses lysforholdet i hele området som filmes. Mørke områder blir lysere, og lyse områder ikke blir overeksponert. Se sammenligning mellom BLC, WDR og ingen av delene.Netca WDR kameraovervåkning

 • 3D støyreduksjon

  Spesiell funksjon som fjerner støy (partikler) i bildet ved lite lys. Netcam 3DNR noise reduction støyreduksjon

Data spesifikasjoner

 • Opptak i SD-kort

  De fleste av våre kameraer har innebygd slot for SD-kort på opptil 128GB, som gjør opptak i selve kameraet mulig. Dette kan brukes som hovedopptaks-enhet (altså at kamera + SD-kort er hele systemet), eller som backup ved nettverks- eller NVR-problemer, slik at en sikres opptak ved feil på annet utstyr.

 • Bevegelsesdeteksjon

  Kameraet har opptak ved bevegelse, og avansert bevegelsesdeteksjon med flere soner og bevegelsesgrad.

 • Automatiske alarmer

  Kameraet har en rekke alarmer som f.eks. kan sende automatiske eposter ved bevegelse eller utløsning av intelligente sensorer

 • Systembeskyttelse

  Kameraet kan også utløse alarmer (f.eks. e-post) ved opptaksfeil, nettverksfeil, IP-adressekonflikt o.l.

 • Avansert videoanalyse

  Kameraet har avansert videoanalyse som Linjekryssing (bil eller person som passerer i en retning), og intrusjonsdeteksjon i et spesielt område.

 • To videostrømmer

  Kameraet har to videostrømmer for å kunne ha både høy opptakskvalitet og rask internett-tilgang samtidig. Brukeren kan sette opp hvordan begge strømmene skal være.

Fysiske spesifikasjoner

 • Smart IR-lys

  Gjør at kameraet «ser» opptil 30 meter i stummende mørke. Det smarte IR-lyset tilpasser seg avstanden til det som skal filmes slik at overeksponering unngås.Netcam sammenligning Smart IR med vanlig IR

 • Vanntett

  Nesten alle våre kameraer har IP66-kvalifisering, og kan dermed brukes også utendørs.

 • Frostsikkert

  Kameraet er tilpasset norske forhold og sertifisert ned til -30ºC.

 • 3D montering

  Muliggjør montering av kameraet både i tak eller på vegg, og linsen kan tilpasses alle vinkler for å få riktig bilde

 • Vandalbeskyttet

  De fleste av våre dome-kameraer er IK10 vandalbeskyttet med spesialskruer. Alle våre IP-kameraer har flere brukertyper med forskjellige passord og tilganger.

 • POE strømforsyning

  Kameraet kan få strøm gjennom datakabelen fra en NVR-opptaker eller en POE (Power Over Ethernet) -switch, slik at kablingen blir enkel, og en slipper egen strømtilkobling. Dette forenkler installasjonen betydelig.

Pakken kan innholde

 • null

  Opptaker (NVR)

  Pakkene inneholder NVR opptaker for 4 kameraer med 4 POE-porter og 1TB harddisk.

 • null

  Kabler

  Velg plug-n-play cat6 nettverkskabler. Vi har lengder fra 10m til 20m.

 • null

  Skjerm

  19″ HD LED skjerm.

kabel2

Enkel kabling

På grunn av POE-teknologien fører cat 6 nettverkskablene både video og strøm. En enkel nettverkskabel er altså nok, noe som forenkler monteringen. Kablene har ferdige plugger som passer til NVR og kameraene.

rep

Enkel montering

Våre plug-n-play pakker er spesielt sammensatt med tanke på egen-montering. Våre norske monteringsveiledninger og telefonsupport gjør dette enkelt. For IP-systemer er det imidlertid en fordel med noe IT og nettverkskunnskap

Husk vår prisgaranti, 30 dagers angrefrist, samt fri frakt over 500 kroner

Delsum: : 27 644,-

Handlekurv Kasse