Velg en side

Kostnadseffektivt overvåknings-system 

Dette er et meget populært overvåknings-system med gode kameraer med opptak ved bevegelse. Kameraene har vid vinkel som dekker et stort område. Det  passer for den som ønsker opptak ved bevegelse og ønsker å begrense investeringen samtidig med å få et godt system med kameraer som dekker store områder.

Det er et komplett system med en videoopptaker og kameraer etter behov. Velg evt tilleggsutstyr og tjenester etter ønske.

Kamera

Dette kameraet har god 4 megapixel bildekvalitet. Det har bevegelsesdeteksjon og kan monteres både i tak og på vegg, både innendørs og utendørs. 

Netcam Hikvision NVR med skjerm

Videoopptaker

Opptakeren gir deg mulighet til å se og administrere overvåkningsvideo på tilkoblet skjerm og via Internett. Kameraene kobles direkte til opptakeren.

Bildekvalitet

Videoene viser hvordan bildekvalieten blir på dagtid med lys og i mørket uten lys. Videoene bør ses i fullskjerm og med høyest mulige kvalitet.

Dagtid med lys

Totalt mørke med kameraets infrarøde nattlys

Skreddersy ditt eget system med antall kameraer og opptakertype

KAMERAET

Overvåkningskameraer finnes i mange varianter, hvor dome- og bullet-kameraer er de to vanligste. Ofte har de samme “innmat”, der brukssted og smak avgjør hvilken variant som velges.

Bildekvalitet

Dette kameraet har 4 megapixel oppløsning. Kvaliteten avgjøres av oppløsning og lysegenskaper. Vi har kamerer fra 2 til 8 megapixel. 2 er FULL HD (NRK-kvalitet), mens 8 er det samme som 4k UHD. Høy oppløsning er nyttig når en skal zoome etter detaljer i opptakene.

+

Bevegelsesdeteksjon

Vi anbefaler opptak kun ved bevegelse. Ved å unngå å ta opp når det ikke er bevegelse blir det mye enklere å gjennomgå opptak for å finne det som har skjedd. 

Lystilpasning

Kameraet har 30 meters infrarødt nattlys. Dette betyr at kameraet “ser i mørke”, og vil kunne ta opp video selv om det er helt stummende mørkt.

Tekniske spesifikasjoner

Bildeformat

4 megapixel

Linsetype

Fast vidvinkel

Brukssted

Innendørs, Utendørs

Kameraform

Dome, Turret

IR-lys

Smart IR-lys 30 meter

Elektrisk tilkobling

12V DC, POE

Lysforhold

0.01 lux, Dag/Natt

Lystilpasning

Ekte WDR 120 db, Motlyskorreksjon (BLC), Støykorreksjon DNR 2D + 3D

Bildevinkel

Fast 100°

Kameramontering

Tak, Vegg

Oppløsning pixler

2560 x 1440

Produktklasse

Standard

System

IP nettverk

Fysisk beskyttelse

IP67 vanntett, Temperatur -30°C

Kameratilkobling

Nettverkskabel

Smart-deteksjoner

Bevegelsesdeteksjon

Kamera-tilkobling

Kameraene trenger bare en enkel nettverkskabel. Data og strøm går gjennom samme kabelen, som kan være opptil 250 meter lang.

Kablene kan gå direkte til opptakeren eller til andre switcher i nettverket. Ved små systemer er det enklest å kable til opptakeren, mens i større kan flere switcher vurderes. Merk at det må brukes spesielle PoE-switcher, som også gir strøm til kameraene.

Kameraene har høy sikkerhet, og kan ha forskjellige brukere som er beskyttet med passord. Internett-tilgangen er ytterligere beskyttet med egne passord og video-kryptering.

Kontakt oss hvis du ønsker hjelp til å planlegge et større system.

KAMERA-LINSEN

Dette kameraet har en vidvinkel-linse. Det betyr at det dekker 100º vinkel fra der det står. Det betyr at hvis det står i et hjørne vil det se langs begge veggene og dermed dekke hele rommet.

Vidvinkel

En vidvinkel-linse ser et stort område som er nært, og brukes for å få oversikt. Bildevinkelen er gjerne over 90º. Dette betyr f.eks. at hvis kameraet står i et hjørne dekker det langs veggene og dermed hele rommet. Eksempel på et bilde med vidvinkel.

Zoom linse

Hvis en ønsker å se detaljer på noe som er lengre nna bør en velge kameraet med zoom-lins. På kameraer med zoom kan en selv velge hvilket område en skal se. Fra et stor område (vidvinkel) til å zoome på et mindre område lengre unna. Når kameraet dekker et mindre område får det mer detaljer. Eksempel med 4 x zoom.

Trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet under om du trenger veildning på valg av overvåkningskamera

VIDEOOPPTAKEREN

Opptakeren er en selvstendig enhet som styrer hele systemet. Opptakeren kan kobles til skjerm og mus, og en kan se live video og opptak på skjermen. En trenger ikke PC eller annet utstyr for å bruke systemet.

Internett-tilgang

Opptakeren kan kobles til Internett, og en får tilgang til live video og opptak på mobiltelefon og PC. En kan sette opp varsling til appen ved spesielle hendelser.

Video opptak

Videoopptak lagres på den interne harddisken. Opptakene kan være kontinuerlige, ved bevegelse eller basert på smart-deteksjoner. Opptakene kan slettes automatisk etter 7 dager.

Video-visning

En velger hvilke kameraer som skal vises på skjerm(ene). Noen opptakere kan ha to skjermer med forskjellige kameraer. En kan også se opptak av flere kameraer samtidig.

Hvorfor velge Netcam Norge

Åpent kjøp

30 dagers åpent og uforpliktende kjøp.
}

Rask levering

Bestill før kl. 14 med levering i morgen

Prisgaranti

Vi garanterer beste pris på samme produkt.

Showroom

Besøk vårt showroom for å se bildekvalitet og utstyr

Klargjort utstyr

Forhåndsoppsett og enkle brukermanualer

Kundesupport

Vi hjelper med planlegging, installasjon og service

referanser

Vi har mange kunder. Her er noen av deres kommentaer om Netcam.

Tore

Höegh Fleet Services

Tre år etter levering til 30 skip: Hadde alt elektronisk utstyr vært like holdbart hadde det vært fantastisk.

Kjersti

YX-stasjon Oppland

Politiet var innom for å lete etter noen i våre videoopptak, og sa at de aldri hadde sett så god video-kvalitet før.

 

Frode

Circle-K Nordland

Etter å ha byttet til Netcams HD IP-system har vi redusert tap pga pumpestikk til 0. Flott oppfølging av Netcam.

ofte stilte spørsmål

Mange av våre kunder har mange spørsmål rundt overvåkning. Her er noen av dem. Men det beste er å ringe oss for å en prat og anbefalinger.

Hva anbefaler dere?

Det er mange forskjellige behov og budsjetter, så for å kunne anbefale et spesielt system bør vi ha så mye informasjon som mulig. Det beste er å ringe oss for en prat, men du kan også fylle ut vårt spørreskjema for å få en uforpliktende anbefaling.

Hvilke typer kameraer finnes det?

De 2 mest brukte kameratypene idag er 1) Dome; Små runde kameraer som monteres i tak eller på vegg. Linsen inni kan justeres alle veier. Noen dome-kameraer er motoriserte og kan  styres fra opptakeren og mobiltelefonen. 2) Bullet-kameraer er populære utendørs, da selve kameraet er i et lukket hus som er vanntett. Det finnes i tillegg boks-kameraer, motoriserte PTZ-kameraer, skjulte kameraer etc.

Hva gjør vi for å oppgrade et gammelt system?

Hvis dere har et gammelt analogt system med koakskabler kan dere likevel oppgradere til et topp moderne 4k overvåkningssystem uten å bytte kabler. Det starter med å bytte DVR-opptaker. Så kan en bytte kameraene etter behov. Kontakt oss for en uforpliktende anbefaling.

Hva betyr egentlig bildekvalitet?

Bildekvaliteten i et kamera avhenger av flere ting. Det viktigste er oppløsningen i bildet, altså hvor mange piksler bildet består av. Vi anbefaler generelt så høy oppløsning som mulig. I dag brukes det stort sett 4k-kameraer. Andre faktorer er lysfølsomhet, optiske og digitale bildeforbedringer som WDR, HLC, defog etc. Kontakt oss for en anbefaling for spesifikke steder.

Hvordan fungerer varsling til mobiltelefonen?

Det er mulig å få varsling til mobiltelefonen når det skjer noe. Merk at varsling ved bevegelse kan føre til svært mange falske alarmer. For varsling anbefaler vi å bruker smart-deteksjoner som linjekryssing eller inntrengningsdekteksjon. Les mer om dette her, og ring oss for anbefaling.

Hva er Dag/Natt-funksjon?

Dag/Natt betyr at kameraet gir bilde i forhold til hvor mye lys det er. På dagtid vil det gi fargebilder, men når det er mørkt gir det sort/hvitt. Dette gir bedre bilder når det er lite lys.

Hva er Infra-rødt nattlys?

Infrarødt lys (IR) er et lysspekter som kan «ses» av kameraet, men ikke av mennesker. Det betyr at selv om det er helt stummende mørkt vil kameraet likevel kunne «se» og ta opp det som skjer. Avhengig av kvaliteten på IR-lyset kan bildet bli kornete og i sort/hvitt. Noen IR-lys er smarte, og tilpasser seg avstanden til objektet, og vil gi bedre bilder enn andre.

Hvor viktig er linsen?

Linsen avgjør vinkelen på bildet. De fleste kameraene har en fast vidvinkel-linse som vanligvis gir over 90º vinkel. Ved å montere dette i et hjørne vil en da kunne dekke hele rommet. Men større vinkel gir også mindre detaljer på avstand, så av og til bør en ha mindre vinkel for å dekket et begrenset område bedre. Det beste er kameraer med zoom-linse, hvor en kan justere bildevinkelen mellom 30º og 90º.