Velg en side

Profesjonelle kamerasystemer

Høykvalitetkamerasystemer Spesiallaget for tøft norsk klima.

Systemet er Plug-n-play for enkel montering og meget lett å bruke. Opptak ved bevegelse eller AI smartfunksjoner.

Se live video og opptak på mobil og PC, og få varslinger til mobilen når det skjer noe.

Her finner du våre mest populære kamerasystemer. Velg system for mer informasjon.

Det beste er likevel å kontakt oss for en uforpliktende rådgivning og anbefaling. Vi har (faktisk) solgt tusenvis av systemer de siste 15 årene.

Netcam Hikvision kamerasystemer

Velg kamerasystem etter behov og budsjett

Sett så sammen ditt eget system med antall kameraer og utstyr.

Standard

 • Meget god bildekvalitet
 • Vidvinkel
 • Bevelsesdeteksjon
 • Optisk lystilpasning

fra

kr. 4 998,-

for et 4-kamera-system

Smart 4k

 • Svært god bildekvalitet
 • Vidvinkel
 • Smart-funksjoner
 • Optisk lystilpasning

fra

kr. 8 998,-

for et 4-kamera-system

Business

 • Meget god bildekvalitet
 • Zoom
 • Bevegelsesdeteksjon
 • Optisk lystilpasning

fra

kr. 9 998,-

for et 4-kamera-system

Proff

 • Svært høy bildekvalitet
 • Zoom
 • AI smartdeteksjoner
 • Darkfighter lystilpasning

fra

kr. 15 998,-

for et 4-kamera-system

Eksempelpriser eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hva består systemet av?

Hjernen i systemet er en NVR videoopptaker med harddisk og mus. NVRen brukes vanligvis selvstendig med skjerm og mus, men kan også brukes uten skjerm, og da kun via mobil og PC. I tillegg trengs kameraene, som kables direkte til opptakeren med en enkel nettverkskabel. Kameraene får også strøm gjennom samme kabelen, slik at de ikke trenger egen strømfrsyning.

Hva betyr bildekvalitetene?

Høy bildeoppløsning betyr mer detaljer i videoopptaket. Et kamera med lav oppløsning vil få et pikslete bilde når en zoomer, mens på et med høyere vil en kunne se detaljer som ansikter, bilskilter etc. Vi anbefaler generelt å bruke 4k-kameraer (8 megapixel) for å få gode bilder når en zoomer ut. Hvis en derimot kun ønsker en oversikt kan en velge lavere oppløsning. "Meget god" er 4 megapixel. Vi anbefaler ikke lavere oppløsning.

Hva er bevegelse og smartfunksjoner?

Noen kameraer har smart-funksjoner som linjekryssing og inntrengningsdeteksjon. Dette muliggjør varsling til mobil, samt forenkler gjennomgang av opptak. 

For varsling anbefaler vi kameraer med Acusense, som i tillegg har gjenkjenning av personer og biler, og som dermed reduserer falske alarmer pga andre bevegelser.  

Acusense muliggjør også søking etter opptak hvor det har vært personer eller biler. Dette forenkler opptaks-søk betydelig.

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvordan fungerer Internett?

NVRen kobles til Internett-routeren med en nettverkskabel. Da vil en få tilgang til NVRen og kameraene fra mobil og PC/Mac. En får tilgang til live video og opptak, samt kan motta varslinger om hendelser. 

Hva er Vidvinkel og Zoom?

Kameraer med fast vidvinkel vil dekke et stort område, men få med seg mindre detaljer lengre unna. Zoom-kameraer kan justeres til å dekke det området du faktisk ønsker å se, og kan dermed dekke et mindre område, noe som gjør at en får mer detaljer i akkurat det området. 

Hvis kameraet uansett skal dekke et stort område kan en bruke fast vidvinkel. Skal en derimot se noe som er lengre unna bør kameraet ha zoom.

Generelt anbefales zoom for fleksibiliteten, men da det er betydelig prisforskjell er dette noe en bør vurdere.

Hva er Optisk og Darkfigheter lys?

De fleste kameraer gir gode bilder i dagslys. Det er i mørke og vanskelige lysforhold en ser forskjell mellom enkle og profesjonelle kameraer.

Disse kameraene har optisk dynamisk lystilpasning, som betyr at de justerer bildet automatisk i forhold til lyse og mørke områder i bildet, og dermed få et jevnere bilde totalt.

Dag/natt-funksjon betyr at kameraet gir fargebilder på dagtid og sort/hvitt i mørket. Sort/hvitt gir nemlig bedre bilder når det er lite lys.

Når det blir enda mindre lys slår det infrarøde nattlyset seg på, slik at en får bilder selv om det er helt stummende mørkt. Disse kameraene har smart IR-lys, som unngår overeksponering på det som er nært.

Ikke les mer!

 

Gjør det enkelt. 95% av kundene

vet lite om overvåkning, og

har stor nytte av personlig hjelp. 

Er du en av dem så kontakt oss

for en prat.

 

21 68 23 00

post@netcam.no

7 + 13 =

Ikke les mer!

Gjør det enkelt. 95% av kundene våre vet lite om overvåkning, og har stor nytte av personlig hjelp. Er du en av dem så kontakt oss for en prat.

21 68 23 00
post@netcam.no

14 + 9 =

Du kan også velge kamerasystemer direkte

Disse pakkene kan leveres med 1 til 16 kameraer