Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

NVR-opptakere

For opptak av IP-kameraer

hd-ip-system2

Network Video Recorder

NVRen er hjernen i overvåkningssystemet

Den sørger for opptak og visning av kameraene. Våre Hikvision NVRer har norsk meny og er enkle å bruke med mus og fjernkontroll. Koble til 1 eller 2 skjermer med opptil 4K UHD utgang.

iphone-bilde

Internett-tilgang slik at en får tilgang fra hvor som helst i verden. Dette kan være fra mobiltelefon, nettbrett eller PC. En bruker egen app (IOS, android og Microsoft), nettleser eller eget program som følger med. En kan se kameraene live og opptak, samt motta varsler og alarmer ved aktiviteter. En kan også gjøre endringer i systemoppsettet via Internett.

Netcam-bevegelsesdeteksjon-3

Systemet kan settes opp for kontinuerlig opptak eller opptak kun ved bevegelse. En kan selv definere bevegelsesområder og -følsomhet, slik at kun “interessant bevegelse” fører til opptak eller alarm. Ved å gjøre dette på en god måte oppnår en opptak kun av aktiviteter, og det blir raskere å gjennomgå opptakene i ettertid.

Netcam-linjekryssing

Dette er en svært viktig funksjon. En kan definere en “linje” i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand krysser linjen i en spesiell retning iverksettes startes en aktivitet (varsel, alarm e-post etc). Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-intrusion-detection-liten

Dette er en veldig fin funksjon. En kan definere en område i videobildet, og sette opp at når en person eller gjenstand (f.eks. bil) kommer inn i området startes en aktivitet. Dette kan være f.eks. 1) Varsel på PC/mobiltelefon, 2) Sende e-post med bilde, 3) Forstørre bildet fra dette kameraer på hele skjermen, 4) Lydsignal på opptaker, 5) Slå på lys, sirene e.l.

Netcam-norsk-flagg-200pix

Hikvision-opptakeren har norsk meny og musestyring som gjør den enkel å bruke. Vi har også utviklet enkle norske monteringsveiledninger og brukermanualer som gjør det enkelt å montere utstyret og komme i gang.

Netcam-POE-switch

IP-kameraene kobles til separate POE-switcher eller direkte til NVR-opptakere med innebygget POE-switch. Dermed gir nettverkskablene både strøm og data til IP-kameraene. Sammen med plug-n-play-funksjonaliteten forenkler dette oppkoblingen betydelig.

Velg type NVR og kamerakapasitet

Alle våre NVRer leveres med spesiell harddisk for 24/7 kameraovervåkning. Noen av våre 4-kamera-NVRer har integrert POE-switch, mens for de større anbefaler vi uavhengige POE-switcher.

- Svært kostnadseffektiv
- Opptil 2 megapixel
- 4 - 8 kameraer

- Vår mest populære
- Opptil 6 megapixel
- Fra 4 -16 kameraer

- Profesjonell NVR
- Opptil 12 megapixel
- 2 skjermutganger opptil 4K

Våre mest populære Hikvision NVRer

kabel2

Enkel kabling

På grunn av POE-teknologien fører cat 6 nettverkskablene både video og strøm. En enkel nettverkskabel er altså nok, noe som forenkler monteringen. Kablene har ferdige plugger som passer til NVR og kameraene.

rep

Enkel montering

Våre plug-n-play pakker er spesielt sammensatt med tanke på egen-montering. Våre norske monteringsveiledninger og telefonsupport gjør dette enkelt. For IP-systemer er det imidlertid en fordel med noe IT og nettverkskunnskap

Husk vår prisgaranti, 30 dagers angrefrist, samt fri frakt over 500 kroner

Delsum: : 27 644,-

Handlekurv Kasse