...
Velg en side

Om Netcam

Proff leverandør av kameraovervåkning, adgang og port-telefoni

Vi leverer til butikker, bedrifter og organisasjoner i hele Norge. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for egen-installasjon i vår nettbutikk, samt installasjon og supportavtaler til de som ønsker det.

Fokus er våre kunder og deres faktiske behov. Gjennom vår kunnskap og gode utvalg kan vi tilby løsninger tilpasset budsjett og krav til smartfunksjoner og integrasjon.

Kontakt oss for en uforpliktende prat. 

 

Hvorfor velge oss

Det er mange grunner til at ditt firma burde innlede et samarbeid med Netcam Norge

Profesjonell

Med 15+ års erfaring i bransjen og over 1000 kunder forstår vi utfordringene og finner de beste løsningene for våre kunder, tilpasset behov og budsjett.

f

Kvalitetsprodukter

Vi tilbyr kun produkter og løsninger som har gjennomgått vårt test-laboratorie og hvor vi kan stå inne for kvalitet og funksjonalitet.

Ansvarsbevisst

Netcam tar ansvaret for sine kunder på største alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vil alltid ha kunden i fokus. Vi vet at vi avhenger av et godt renommé.

Kundefokus

Vi har fokus på proff rådgivning, gode løsninger, gode produkter, god support og service. Vi tilbyr åpent kjøp, prisgaranti og en generell fornøyd-garanti. Vi vil at du skal være glad du valgte Netcam som leverandør – også etter leveransen.

Fleksibelt tjenestenvå

Kunder har forskjellige behov. Vi tilbyr alt fra rent nettsalg, via forhåndsoppsatte pakker til installasjon og nøkkelferdige prosjekter med serviceavtaler. Kundene våre kan velge tjeneste-nivå etter ønsker og budsjett.

Produktkunnskap

Vi har jobbet med Hikvision i 15 år og har svært god kunnskap om Hikvisions produkter og systemer. Dette er vesentlig for å kunne skreddersy løsninger utfra kundens faktiske behov og tilpasset deres budsjett.

referanser

Vi har mange kunder innen kameraovervåkning. Her er noen av deres kommentaer om Netcam.

Tore

Höegh Fleet Services

Tre år etter levering til 30 skip: Hadde alt elektronisk utstyr vært like holdbart hadde det vært fantastisk.

Kjersti

YX-stasjon Oppland

Politiet var innom for å lete etter noen i våre videoopptak, og sa at de aldri hadde sett så god video-kvalitet før.

 

Frode

Circle-K Nordland

Etter å ha byttet til Netcams HD IP-system har vi redusert tap pga pumpestikk til 0. Flott oppfølging av Netcam.