Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

Om Netcam

OM NETCAM NORGE AS

Hva vi gjør, hvem vi er og hvorfor du bør velge Netcam

NOEN OPPLYSNINGER


Eierskap

Netcam Norge AS er et privateid selskap med norsk eier. Dette gir oss frihet til å velge gode produkter og tjenester, samt fleksibiliteten til å handle raskt og ta raske beslutninger.


Forretningside

Netcam tilbyr sikkerhetssystemer til bedriftsmarkedet i Norge. Vår forretningside er høyt salgsvolum, lave priser, og lave marginer. Vi fokuserer på systemer, kvalitet, service, utvidet support, og oppriktige anbefalinger til våre kunder. Netcam er fleksibel og tilbyr hele servicespekteret fra kun utstyrslevering til nøkkelferdige totalprosjekter.


Visjon

Netcam skal være en ledende leverandør av videoovervåkning og andre sikkerhetsløsninger til bedrifter i Norge. Vi skal ha god prosjektstyring, supportkontroll, og bli oppfattet som en foretrukket kvalitetsleverandør.

 


Nøkkeltall

Netcam er i en sterk vekstfase, og har i de siste årene vokst med over 50% i året. Med en EK-% på over 20% har vi en solid økonomi.

 

 


Landsdekkende

Gjennom vårt forhandlernett og samarbeidspartnere tilbyr vi salg, montering og support i hele landet. Vi tilbyr også utvidet fjernsupport for installasjon, kursing og system-konfigurering.

 


Kundeløftet

Vi lever av å levere kvalitet. Vi lover å alltid være oppriktige i våre anbefalinger og tilby det vi mener er beste løsning for våre kunder, basert på deres reelle behov og ønsker. Vi skal være i toppklassen i service og oppnå å bli en foretrukket leverandør som blir anbefalt videre.

Kundene sier

Jeg skal sørge for at alle Statoil-stasjoner vil benytte seg av deres produkter når de skal bytte/oppgradere.

Kim, Statoil-stasjon Hedmark

Tre år etter levering til 30 skip: Hadde elektronisk utstyr fra andre leverandører vært like holdbart hadde det vært fantastisk

Tore, Höegh Fleet Services

Politiet var innom for å lete etter noen i våre videoopptak, og sa at de aldri hadde sett så god video-kvalitet før.

Kjersti, YX-stasjon Oppland

Etter å ha byttet til Netcams HD IP-system har vi redusert tap pga pumpestikk til 0. Flott oppfølging av Netcam.

Frode, Statoil-stasjon Nordland

DAGLIG LEDER

Arve-600x6001
Arve Willassen
Daglig leder

17 års erfaring fra sikkerhetsbransjen i Norge og Latinamerika har gitt Arve solide kunnskaper om sikkerhet i langt farligere land enn Norge. Han har styrt integrerte sikkerhetsprosjekter med hundrevis av kameraer, adgangsdører og alarmer.

NOEN FAKTA

17
år i bransjen
10 000+
kameraer levert
500 000+
meter kabel levert
1000+
Kunder