Velg en side

Oslo Vinterpark på Tryvann hadde et gammelt overvåkningssystem med en Pelco DVR og 12 Bosch domekameraer. Systemet var nok godt da det ble montert for 10-15 år siden, men bildekvalitet var nå svært dårlig, og det var i tillegg betydelig interferens i bildene. Den gamle DVRen hadde også utspilt sin rolle, da opptakskvaliteten var lav, og den var komplisert å bruke.

I konkurranse med flere andre ble Netcam valgt til å oppgradere systemet til et moderne FULL HD overvåkningssystem. For å redusere investeringen anbefalte vi å bytte kameraer og DVR, men å beholde ekisterende koakskabel og strømforsyning. Vi monterte en moderne Hikvision DVR samt Icon 2 megapixel analoge kameraer med motoriserte linser. Disse kameraene har en svært god bildekvalitet ved bruk av ekte WDR og flere avanserte innstillinger. Vi greide gode bilder i vanskelige lysforhold med både mørk skygge og motlys fra sterk sol i samme bildet.

De motoriserte linsene gjør monteringen raskere enn ved manuell justering. Linsejusteringen gjøres direkte fra DVRen, noe som også er en fordel for evt. fokusjusteringer i fremtiden.

I tillegg til de 12 ekstisterende kameraene monterte vi 3 nye som trengte ny kabling. 13 av kameraene har koaksialkabel, mens 2 av de nye er IP-kameraer med sine cat 6 nettverkskabler og POE-switch.

Det er en omfattende jobb som kunne vært tidkrevende, men på grunn av vår betydelige erfaring med denne type systemer fikk vi byttet alt og kablet de nye kameraene på en enkel dag. Oslo Vinterpark var svært fornøyd med resultatet, både når det gjelder kvalitet på video og utstyr, samt den raske monteringen, og ikke minst at kostnaden ble under halvparten av hva dette kunne kostet med et alternativt system.

[gdlr_button href=”https://www.netcam.no/kontakt-oss/” target=”_self” size=”medium” background=”#0070b8″ color=”#ffffff” with_border=”no” border_color=”#999999″]KONTAKT OSS for en prat om hva vi kan gjøre for dere[/gdlr_button]