Spesialist i kameraovervåkning - Telefon 21 68 23 00

Porttelefon med video

Hikvision video porttelefon

Vi tilbyr alt fra enkle selvstendige porttelefoner til store integrerte systemer for leilighetskomplekser og større bedrifter. De kan integreres med andre Hikvision systemer som kameraovervåkning, adgangskontroll og alarm. De fleste porttelefon-systemene kan også brukes i en mobiltelefon via Internett.

Vi leverer til nybygg og oppgraderer gamle systemer til dagens standard med video og Internett-tilgang.

Fleksibelt modulsystem for små og store steder

Hikvisions 2. generalsjons porttelefon-system er fleksibelt og kan brukes fra en til flere hundre dører. Det består av flere moduler som settes sammen til ønsket system.

Systemet har en hovedmodul med kamera og en ringeknapp, samt flere mulige ekstramoduler:

  • Modul for flere ringeknapper
  • Modul for kortleser
  • Modul for statusvisning
  • Modul med numerisk tastatur
  • Modul med display for valg av leilighet

Ønsket porttelefon-system settes sammen og monteres i en elegant boks, som kan være innebygget eller monteres på vegg.

Netcam Hikvision dørtelefon

Moderne innestasjon for porttelefonen

Innestasjonen et utformet som et nettbrett, og har en touch-skjerm og er moderne, estetisk og lett å bruke. Den har god lyd og mikrofon og et klart bilde av den en snakker med. Den kan kobles til Internett slik at en kan motta oppringingen fra porttelefonen hvor som helst. Den er trådløs og kobles mot wifi.

Netcam Hikvision dørtelefon monitor
Netcam Hikvision dørtelefon monitor
Netcam Hikvision dørtelefon
Netcam Hikvision dørtelefon

System for 25+ leiligheter

For større leilighetsbygg settes porttelefonen sammen av moduler med flere ringeklokker og/eller med numerisk tastatur, vanligvis kombinert med en kortleser for kort/tag eller vanlige kontaktløse bankkort. Beboerne bruker kort eller kode og besøkende velger leilighet og ringer på. Beboerne kan svare i innestasjonen med stor touchskjerm eller i sin mobiltelefon.

System for mindre enn 25 leiligheter

For vanlige leilighetsbygg med opptil 25 leiligheter brukes ofte en større porttelefon med moduler med direkte-knapper til alle leilighetene, samt en kortleser. Da kan beboerne bruke kort/tag/bankkort og besøkende ringe direkte til leilighetene. Antall moduler tilpasses antall leiligheter.

Netcam Hikvision dørtelefon monitor
Netcam Hikvision dørtelefon
Netcam Hikvision dørtelefon
Netcam Hikvision dørtelefon

System for 1 kontor eller bolig

For et kontor eller bolig består porttelefonen av kun hovedmodulen, som har kamera og en ringeklokke. Vi anbefaler også en kortleser-modul, slik at beboerne kan åpne døren med kort/tag eller sitt eget bankkort.

Porttelefonen er laget i rustfritt stål og har et HD panoramakamera med svært god videokvalitet.

 

Netcam Hikvision video dørtelefon med fingeravtrykk DS-K1T501SF

Porttelefon med fingeravtrykk

Det ultimate porttelefon-system for en enebolig eller bedrift. Moderne og lekker video intercom kombinert med adgangskontroll med fingeravtrykk og kortleser. Motta anropet på mobiltelefon med sylskarpe bilder. Snakk med personen og slipp den inn om ønskelig. Beregnet på utendørsbruk i Norge.

Vandalbeskyttet porttelefon

For private boliger og mindre bedrifter er denne vandalbeskyttede portrtelefonen ideell. Den har panorama HD-kamera og kan åpne døren fra mobiltelefonen. Den er beregnet på utendørsbruk i norske forhold.

Netcam Hikvision video dørtelefon ds-kb8112-im
Netcam Hikvision video dørtelefon ds-kb6003-wip

Trådløs ringeklokke til mobiltelefon

Enkel porttelefon som kun består av en trådløs video ringeklokke, som en kan svare fra en mobiltelefon. Enkel, fleksibel og svært praktisk i bruk.

Merk: Denne modellen kan ikke åpne døren.