Velg en side

PORTTELEFONI 

med video

Vi tilbyr alt fra enkle selvstendige porttelefoner til store integrerte systemer for leilighetskomplekser og større bedrifter. De kan integreres med andre Hikvision systemer som kameraovervåkning, adgangskontroll og alarm.

Vi leverer til nybygg og oppgraderer gamle systemer til dagens standard med video og Internett-tilgang.

Modul-system

Hikvisions porttelefon-system er fleksibelt og kan brukes fra en til flere hundre dører. Systemet består av flere moduler som tilpasses etter ønske.

Systemet har en hovedmodul med kamera og en ringeknapp, samt flere mulige ekstramoduler etter behov.

Innestasjoner

Innestasjonen er utformet som et nettbrett, har en touch-skjerm og er moderne, estetisk og lett å bruke. Den har god lyd, mikrofon og et klart bilde av den en snakker med. Den kan kobles til Internett slik at en kan motta oppringingen fra porttelefonen hvor som helst. Stasjonen er trådløs og kobles til wifi.

For 25+ leiligheter

For større leilighetsbygg settes porttelefonen sammen av moduler med flere ringeklokker og/eller numerisk tastatur, vanligvis kombinert med en kortleser for kort/tag eller vanlige kontaktløse bankkort. Beboerne bruker kort eller kode og besøkende velger leilighet og ringer på. Beboerne kan svare i innestasjonen med stor touchskjerm eller i sin mobiltelefon.

For 1-25 leiligheter

For større leilighetsbygg settes porttelefonen sammen av moduler med flere ringeklokker og/eller med numerisk tastatur, vanligvis kombinert med en kortleser for kort/tag eller vanlige kontaktløse bankkort. Beboerne bruker kort eller kode og besøkende velger leilighet og ringer på. Beboerne kan svare i innestasjonen med stor touchskjerm eller i sin mobiltelefon.

System for ett sted

For et kontor eller bolig består porttelefonen av kun hovedmodulen, som har kamera og en ringeklokke. Vi anbefaler også en kortleser-modul, slik at beboerne kan åpne døren med kort/tag eller sitt eget bankkort.

Porttelefonen er laget i rustfritt stål og har et HD panoramakamera med svært god videokvalitet.

Porttelefon med fingeravtrykk

Det ultimate porttelefon-system for en enebolig eller bedrift. Moderne og lekker video intercom kombinert med adgangskontroll med fingeravtrykk og kortleser. Motta anropet på mobiltelefon med sylskarpe bilder. Snakk med personen og slipp vedkommende inn om ønskelig. Beregnet på utendørsbruk i Norge.

Video portelefon

 For private boliger og mindre bedrifter er denne vandalbeskyttede portrtelefonen ideell. Den har panorama HD-kamera og kan åpne døren fra mobiltelefonen. Den er beregnet på utendørsbruk etter norske forhold.

Ringeklokke til mobil

Enkel porttelefon som kun består av en trådløs video ringeklokke som en kan svare fra en mobiltelefon. Enkel, fleksibel og svært praktisk i bruk.

Merk: Denne modellen kan ikke åpne døren.