Velg en side

PORTTELEFONI

Porttelefoni gir deg mulighet til å kommunisere med besøkende på en enkel og grei måte. Med vårt system kan du administrere ditt eget porttelefonsystem og håndtere besøkende fra en enkel plattform.

Hva porttelefoni er og hvordan løsningen fungerer.

Porttelefoni er en teknologi som gjør det mulig å kommunisere med besøkende i en bygning eller eiendom ved hjelp av en datalinje. Det gjør det enkelt å kontrollere adgangen til området og lar besøkende kommunisere med bestemte avdelinger eller personer før adgang gis. Med et porttelefonsystem kan man åpne dører eller porten for besøkende automatisk ved at de ringer på, eller ved bruk av brikke eller kode-tilgang.

Vi leverer og monterer nøkkelferdige porttelefoni-systemer.

Døråpning

Åpne dører eller porten automatisk ved at besøkende ringer på eller ved brikke/kode-tilgang.

Kommunikasjon

Snakke med en spesifikk person eller avdeling i bygningen før besøkende slipper inn.

h

Logging av besøk

Logge alle besøk og opprettholde en historikk over besøkende som har vært i bygningen.

+

Integrasjoner

Integrasjon med alarmsystem, adgangskontroll eller kameraovervåkning.

HVORFOR ANSKAFFE PORTTELEFONI?

Porttelefoni er en system som gir deg mulighet å kontrollere og kommunisere med personer som ønsker å komme inn i en bygning.

ØKT SIKKERHET

Porttelefoni gir deg anledning til å kommunisere med besøkende før du åpner døra, noe som kan hjelpe deg med å forhindre uønskede besøk.

KOMMUNIKASJON MED BESØKENDE

Det er enkelt å avtale møter, eller be besøkende vente utenfor dersom du ikke er tilgjengelig, ved hjelp av porttelefoni.

PRAKTISK ADGANG

Hvis du er alene hjemme eller ikke har noen til å åpne døren for deg, kan porttelefoni gjøre det enklere å slippe noen inn, eksempelvis for levering av pakker.

ADGANGSKONTROLL

Porttelefoni kan også være en form for adgangskontroll, hvor man kan sette opp autorisasjoner og tidsrestriksjoner på hvem som kan komme inn og når.

Hvordan komme i gang med porttelefoni

Dere kommer i gang med porttelefoni i 3 enkel steg, der vi tar oss av hele prosessen fra start til levering.

.01

Befaring

Vi foretar et uforpliktende møte eller befaring, der vi kartlegger bygget, og tar i mot dine innspill og ønsker for porttelefoni løsningen.

.02

Planlegging

Løsningen planlegges basert på kriteriene vi noterte oss under møtet, og dere får tilsendt et løsningsforslag samt et uforpliktende pristilbud.

.03

Implementering

Om løsning og pris aksepteres, implementerer vi løsningen basert på planskissen dere fikk oversendt i steg nr 2.

Ofte Stilte Spørsmål

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmål vi får relatert til porttelefoni. Om du har spørsmål du ikke finner svaret på i seksjonen under, er det bare å ta kontakt, så gir vi deg all info du behøver.

Hva er porttelefoni?

Porttelefoni er en løsning for å kontrollere adgangen til en bygning ved hjelp av en porttelefon. Det gir deg muligheten til å se hvem som ringer på døren, kommunisere med dem og deretter åpne døren.

Hvordan fungerer porttelefoni?

Porttelefoni fungerer ved at en person ringer på døren til en bygning ved hjelp av en intercom eller videotelefon. Personen som er innenfor bygningen kan se hvem som ringer på, kommunisere med dem og deretter åpne døren.

Hva er fordelene med å ha porttelefoni?

Fordelene kan være økt sikkerhet, enkel kommunikasjon med besøkende og praktisk adgang til bygningen, spesielt hvis man er alene hjemme eller kontroll på adgangen til bygningen.

Er porttelefoni dyre å installere?

Kostnadene for å installere porttelefoni kan variere avhengig av størrelsen og kompleksiteten til bygningen og type løsning man ønsker å installere. Generelt sett kan det være litt mer kostbart enn en vanlig dørklokke, men det avhenger av hvilken type løsning man velger.

Kan jeg bruke porttelefoni til å kontrollere adgangen til flere etasjer eller bygninger?

Det kan være mulig å bruke porttelefoni til å kontrollere adgangen til flere etasjer eller bygninger, avhengig av systemet man velger. Det kan kreves flere enheter eller ekstra kabling for å få det til å fungere på flere nivåer.

Finnes det trådløse porttelefoni-løsninger?

Ja, det finnes trådløse porttelefoni-løsninger som kan installeres uten å måtte legge ekstra ledninger. Dette forutsetter god nettverksplanlegging.

Kan jeg fjernstyre åpningen av døren fra min mobiltelefon?

Ja, det kan være mulig å fjernstyre åpningen av døren fra en mobiltelefon, avhengig av type porttelefon system du har valgt.

Hvorfor velge Netcam

Det er mange grunner til at ditt firma burde innlede et samarbeid med Netcam Norge

Profesjonell

Med 20 års erfaring i bransjen og over 1000 kunder forstår vi utfordringene og finner de beste løsningene for våre kunder, tilpasset behov og budsjett.

f

Kvalitetsprodukter

Vi tilbyr kun produkter og løsninger som har gjennomgått vårt test-laboratorie og hvor vi kan stå inne for kvalitet og funksjonalitet.

Ansvarsbevisst

Netcam tar ansvaret for sine kunder på største alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vil alltid ha kunden i fokus. Vi vet at vi avhenger av et godt renommé.

Kundefokus

Vi har fokus på proff rådgivning, gode løsninger, gode produkter, god support og service. Vi tilbyr åpent kjøp, prisgaranti og en generell fornøyd-garanti. Vi vil at du skal være glad du valgte Netcam som leverandør – også etter leveransen.

Fleksibelt tjenestenvå

Kunder har forskjellige behov. Vi tilbyr alt fra rent nettsalg, via forhåndsoppsatte pakker til installasjon og nøkkelferdige prosjekter med serviceavtaler. Kundene våre kan velge tjeneste-nivå etter ønsker og budsjett.

Produktkunnskap

Vi har jobbet med sikkerhetsssytemer i 20 år og har svært god kunnskap om sikkerhetsprodukter og systemer. Dette er vesentlig for å kunne skreddersy løsninger utfra kundens faktiske behov og tilpasset deres budsjett.

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale: