Select Page

Hikvision, verdens ledende leverandør av innovative videoovervåkningsprodukter og -løsninger, har skapt neste nivå av nattovervåking med den nyeste oppgraderingen av DarkFighter-teknologien – DarkFighterX-serien. Teknologien kan gi fargerike, skarpe bilder helt ned til de laveste lysnivåene – faktisk til 0.001 lux.

Denne serien tar farge til maks ved å ta inspirasjon fra hvordan menneskets øye fungerer. Øyne bruker forskjellige celler til å samle inn farge og lysstyrkeinformasjon, som hjernen smelter sammen. DarkFighterX-kameraene tar informasjon fra en IR-sensor (for lysstyrke) og informasjon fra en synlig lyssensor (for farge) og kombinerer dem for å gi det beste fra begge verdener – et lyst fargebilde.

Tradisjonelle kameraer kan enten gi lyse bilder som var uskarpe, eller bilder i svart / hvitt. Den nye teknologien kombinerer de to, til et utrolig godt resultat.

“Det er et faktum at 70% av forbrytelsene skjer om natten, men med DarkFighterX er det er ikke noe problem,” sier Peter Guan, Hikvision’s salgsdirektør. “Ansikter er skarpere og lettere å gjenkjenne og omgivelsene mye klarere å se, selv i det laveste lyset. Alt dette gjør bildene mye mer verdifulle for bevissamling og saksløsning. ”

DarkFighterX-serien inneholder et PTZ og et bulletkamera. Begge er utstyrt med optisk defog, 25x optisk zoom, 2MP oppløsning og smart deteksjon. De har også den nye H.265 + -koden og er værbestandig til IP66-standarden.

De er i forkant med sikkerhetsteknologi og er spesielt nyttige i applikasjoner som krever 24t fargebilder, som byer – gater, torg og parker; utendørs – elver og skoger; og transport – jernbaner og havner.

Ta kontakt med oss for mer informasjon samt demonstrasjon.

Eksempel på Darkfighter X kamera hos Netcam: https://www.netcam.no/produkt/darkfighter-x-ip-ptz-styrbart-kamera/