Velg en side

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Plug-n-play

Kameraet kan kobles direkte til en NVR-opptaker med en vanlig nettverkskabel, og vil da komme automatisk opp på skjermen. 

Varsling til mobiltelefon

Kameraet kan varsle til mobiltelefon ved aktivitet. Vi anbefaler å bruke kameraer med smart-funksjoner for dette. Kun bevegelse gir mange falske alarmer.

Dag og natt-funksjon

Kameraet har Dag/Natt-funksjon, og veksler mellom farge og sort/hvitt avhengig av lysforholdet. Samt infrarødt nattlys for stummende mørke.

Opptak ved bevegelse

Kameraet kan ta opp ved bevegelse. Bevegelsesområde og følsomhet kan justeres. Dette gjør det enklere å søke etter aktivitet.

Innendørs og utendørs

Kameraet er vann- og støvtett og kan brukes utendørs i norske forhold med regn og temperaturer ned til -30ºC

Montering og kabling

De fleste kameraene kan monteres i tak eller på vegg. Noen kameraer trenger spesielle fester i forhold til hvor de skal monteres.  

Kameratilbehør

I noen tilfeller er det praktisk med tilbehør for kameraene, slik at de kan monteres på ønsket vis, beskyttes mot vær og støv, og tilrettelegge for montering på spesielle steder. Dette tilbehøret er ofte spesial-tilpasset de forskjellige kameraene. 

Kamerafester

Kameraer kan festes på vegger og i tak. Avhengig av festested kan det vurderes om en bør bruke fester. Det finnes spesielle fester for de forskjellige kameraene.

Koblingsbokser

For skjuling og beskyttelse av koblinger og kabler brukes ofte koblingsbokser. Vi anbefaler dette spesielt for utendørs bruk og for montering på murvegger.

Regnbeskyttelse

Når dome-kameraer monteres vertikalt på en utendørs vegg anbefaler vi regnbeskyttelse for å unngå at rennende vann forstyrrer bildet.

Stolpefester

Når kameraet skal monteres i stolper bør en bruke stolpefeste. Dette brukes ofte sammen med veggfeste eller koblingsboks. Sjekk diameteren på stolpen.