Velg en side

Tjenester

Netcam har mange års erfaring innen overvåkning, og kan større våre kunder med en rekke tjenester. Svært mange får bedre løsninger etter å ha snakket med oss. Kontakt oss gjerne for en prat rundt dette.

Befaring og anbefalinger

Vi tilbyr befaringer hos kunden, og lager anbefalinger basert på deres behov og ønsker. Befaringer kan være på stedet eller ved bruk av plantegninger og bilder, samt Google Maps og Streetview.

Forhåndsoppsett

Vi tilbyr forhåndsoppsett av systemer, slik at det blir enklere for ikke-eksperter å sette opp systemet på egen hånd eller med ekstern elektriker.

Kursing

Vi tilbyr kurs i bruk av systemet. Dette kan være hos kunden eller via video/telefon.

Support og service-avtaler

Support og serviceavtaler fra vårt kontor eller ute hos kunden.

Montering

Montering av utstyr og konfigurering og oppsett av systemet

Leasing

Vi tilbyr leasing av overvåkningssystemer. Dette betyr et problemfritt system og forutsigelige kostnader uten en høy engangsinvestering.

Internett-tilkobling

Vi konfigurerer kamera eller opptaker, samt Internett-modemet for Internett-tilgang til video og opptak.

Kameraovervåkning koblet opp mot alarmstasjon

Når et varsel utløses ved bevegelse, inntrengingsgjenkjennelse, linjekryssing eller lignende, vil alarmstasjonen få beskjed og får opp video som viser hva som er i ferd med å skje. De kan se live video og opptak. De vurdere umiddelbart hendelsen, og agere etter avtalt prosedyre. (Ringe kontaktperson, gi beskjed i høyttaler, sende vekter, sende politiet eller annet).

Rådgivning

Netcam kan bistå med rådgivning for større prosjekter, systemarkitektur og kravspesifikasjoner.