Velg en side

Våre kamerasystemer

Våre kamerasystemer består av en NVR videoopptaker og kameraer. De er enkle å bruke, men har mange avanserte funksjoner.

De kan ta opp video når det er bevegelse, og slette etter X dager. En kan bruke opptakeren med skjerm og mus, eller se video og opptak på en PC eller mobil.

Vi har flere forskjellige kameratyper, slik at en kan sette sammen sitt eget system utfra behov og budsjett.

Netcam Hikvision PK-HWI-B120-4

Smart-deteksjoner

De fleste kameraene har flere smart-funksjoner som er nyttige for varsling og raskere søk i opptak. De mest populære er:

Linjekryssing, inntrengningsdeteksjon, ansiktsdeteksjon, fjernet objekt, gjensatt objekt, områdeinngang, områdeutgang, noen går mye frem og tilbake, lydunntak. Det varierer hvilke smart-funksjoner hvert kamera har.

Varsling kan være push-varsel til mobilen, piping i opptakeren eller ekstern sirene/lys etc.

Acusense Falsk-alarm-filter

Acusense er gjenkjenning av personer og biler, og reduserer dermed falske alarmer pga andre bevegelser. Dette er spesielt nyttig når en bruker varsling og alarmer til mobil eller vaktselskap. 

Acusense muliggjør også søking etter opptak hvor det har vært personer eller biler. Dette reduserer opptaks-søk betydelig.

Våre beste kameraer har Acusense.

Netcam Hikvision Acusense

Vidvinkel eller zoom

De rimeligste kameaene har fast vidvinkel som gjør at en dekker et stort område, mens med zoom-kameraene er mer fleksible da en kan velge selv hva en skal dekke. Zoom er anbefalt hvis en skal se detaljer lengre unna.

Høy bildekvalitet

De fleste av våre kameraer har 4 eller 8 megapixel bildeoppløsning. 4 megapixel betyr dobbelt så høy oppløsning som NRKs HD-sendinger, mens 8 betyr Ultra HD, også kalt 4K. Bildeoppløsningen er viktig for hvor gode detaljer en får når en zoomer i opptakene. Vi anbefaler generelt 8MP 4k hvis for å få best mulig bilder.

Se videoeksempel for sammenligning. Husk å sett avspilling på høyest mulig oppløsning.

smart Infrarødt nattlys

Se i stummende mørke

Kameraene har et smart infrarødt nattlys for video i mørke. Dette betyr at om det er stummende mørkt, og ikke mulig å se noe som helst for et menneske vil kameraet likevel kunne se og filme det som skjer. Det smarte IR-lyset tilpasser seg sted og avstand slik at en unngår overeksponering

Gode bilder i vanskelige lyssituasjoner

Meget god lystilpasning

Kameraene har Dag/Natt-funksjon med digital lystilpasning, som betyr at det justerer bildet i forhold til lys og mørke områder, og dermed får et jevnere bilde totalt. Dag/natt-funksjon betyr at kameraet gir fargebilder på dagtid og sort/hvitt når det blir mørkere. Sort/hvitt gir nemlig bedre bilder når det er lite lys. Når det blir enda mindre lys slår det infrarøde nattlyset seg på, slik at en får bilder seg om det blir helt stummende mørkt.

Vanntett og hærverk-sikkert

Alle kameraene er vanntette og beregnet på norske tøffe vinterforhold. Mange er også hærverksbeskyttet og bygget på en robust måte for å kunne tåle røff behandling.

Feature vanntett vandalbeskyttet

Svært enkel å bruke. Meny på norsk

Opptakeren er veldig intuitiv og svært enkel å bruke. Systemet bruke med mus og skjerm, og har et enkelt brukergrensesnitt med norsk meny. Når systemet er satt opp går alt av seg selv, og det trenger ikke noe vedlikehold eller ettersyn.

Følg med på mobilen

Få tilgang fra mobil, nettbrett eller PC/Mac

Du kan få tilgang til video og opptak hvor som helst i verden. Du kan se video både i mobilen, på nettbrettet og på en PC/Mac. Appen er meget enkel å bruke, og du kan sette opp varslinger når det skjer uvanlige ting.

Koble til Internett og få tilgang til live video og opptak fra hvor som helst

Varsling på mobilen

Du kan få push-varsler til mobilen når det skjer uønskede ting. Dette kan være at noen har krysset en linje i et kamera, noen har trengt seg inn på området eller noe tilsvarende. Varslingen kan settes opp i systemet, og enkelt slås av og på i appen. Når det skjer noe vil du få et varsel og enkelt kunne spille av en videosnutt av det som utløste varselet.

Netcam Varsel-pa-mobil illustrasjon

Tips

Vi anbefaler å bruke Acusense og smart-deteksjoner for varsling, da kun bevegelsesdeteksjon blir for unøyaktig og fører ofte til mange falske alarmer.

plug-n-play

Koble til kameraer & systemet er i gang

Dette systemet er plug-n-play og svært enkelt å koble til. En kobler kabelen fra kameraet rett inn i opptakeren, og så får en bilde med en gang.

Systemet er plug-n-play og enkelt å koble til

Enkel montering

Kameraene trenger kun en enkel nettverkskabel for å sende video og få strøm. Det er ikke behov for egen stikkontakt til hvert kamera. Kabelen plugges inn i kamera og opptaker. Dette er svært stabilt over tid og vår anbefalte tilkoblings-måte.

En nettverkskabel fra opptaker til kamera gir både video og strøm. Ikke behov for ekstra strømforsyning (illustrasjonsbilde)

Sikkert system

Systemet er beskytett med passord. Som administrator bestemmer du hvem som skal ha tilgang. I tillegg er det eget krypteringspassord når video skal ses over Internett. Gjennom appen Hik-Connect har en full kontroll på hvem som har tilgang til videoene. Det er også mulig å begrense hvilke IP-adresser som kan koble seg på systemet.

Se selv hvor enkelt det er: [video_popup url=https://www.youtube.com/watch?v=qXinzP48XDU text=”Hikvision Hiwatch”]

Spesiell harddisk beregnet på overvåkning

Videoopptakeren skal gå dag og natt i flere år uten stopp. Vi bruker spesial-harddisker for dette formål. Velg selv harddisk-størrelse utfra antall kameraer, bildeoppløsning og aktivitetsnivå.

Opptakene kan slettes automatisk slettes etter X dager. Når disken er full overskrives de eldste opptakene med nye opptak. Du kan enkelt låse eller ta ut videoer du ønsker å beholde.

Netcam NVR harddisk