Velg en side

Alarm system

Netcam tilbyr innovative og skreddersydde alarm systemer som holder dine eiendeler trygge mot innbrudd, brann og vannlekkasjer. Du mottar varsling til din mobil i samme øyeblikk noe er i ferd med å skje.

Hva et alarmsystem er og hvordan løsningen fungerer.

Et alarm system er et sikkerhetssystem som er designet for å varsle om potensielle farer som innbrudd, brann eller vannlekkasjer. Systemet består av flere sensorer som er plassert rundt om i bedriften eller eiendommen du ønsker å beskytte, og en sentral enhet som mottar signaler fra disse sensorene.

Våre alarmsystemer kan integreres med kameraovervåkning, porttelefoni og adgangskontroll.

Vi leverer og monterer nøkkelferdige alarm-systemer. Våre systemer er brukervennlige, og du får varsling til mobil i samme sekund noe skulle skje.

Overvåkning

Systemet har sensorer som monteres på f.eks. dør eller vindu og aktiveres ved bevegelse og/eller varmeutvikling.

Varsling

Når sensoren detekterer noe sendes det et varsel til eiers mobil og/eller et vaktselskap.

Innbruddssikring

Ved innbrudd aktiveres en høy alarm som skremmer inntrenger vekk og varsler eier og/eller alarmselskap.

Brann / vanndeteksjon

Sensor som detekterer vannlekkasje, røyk eller varmeutvikling, og varsler eier og/eller brannetaten.

HVORFOR ANSKAFFE ALARM SYSTEM?

Alarm systemer gir varsel om potensielle farer som innbrudd, brann eller gasslekkasjer, og kan gi deg muligheten til å iverksette tiltak før situasjonen blir farlig.

ØKT SIKKERHET

Alarm systemer gir økt sikkerhet for eiendommen eller bedriften din, og varsler ved innbrudd, brann eller vannlekkasjer.

Hindrer tyveri

Alarm systemer kan hindre innbrudd og tyveri, og kan gi et høyt alarm-signal som skremmer tyver bort. Systemet kan også varsle eier eller en vektertjeneste.

GIR TRYGGHET

Alarm systemet gir trygghet og ro i hverdagen, og muligheten til å overvåke dine eiendeler din når du er borte.

TILPASSET BEHOV

Alarm systemet kan tilpasses dine spesifikke behov, og kan inkludere funksjoner som bevegelsessensorer, dør- og vindussensorer, røyk- og karbonmonoksidalarmer og kameraer.

Hvordan komme i gang med alarmsystem

Dere kommer i gang med alarmsystem i 3 enkel steg, der vi tar oss av hele prosessen fra start til levering.

.01

Befaring

Vi foretar en uforpliktende befaring, der vi kartlegger bygget, og tar i mot dine innspill og ønsker for alarmsystem-løsningen.

.02

Planlegging

Løsningen planlegges basert på kriteriene vi noterte oss under befaringen, og dere får tilsendt et løsningsforslag samt et uforpliktende pristilbud.

.03

Implementering

Om løsning og pris aksepteres, implementerer vi løsningen basert på planskissen dere fikk oversendt i steg nr 2.

Ofte Stilte Spørsmål

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmål vi får relatert til alarmsystemer. Om du har spørsmål du ikke finner svaret på i seksjonen under, er det bare å ta kontakt, så gir vi deg all info du behøver.

Hva er et alarm system?

Et alarm system er en sikkerhetsløsning som overvåker eiendommen din og gir deg varsel om potensielle farer, som innbrudd, brann eller vannlekkasjer. Alarm systemet kan også hindre innbrudd og tyveri, og gi deg trygghet og ro i hverdagen.

Hvordan velger jeg riktig alarm system?

Det beste alarm systemet for ditt behov avhenger av din spesifikke situasjon og hva du ønsker å beskytte. Du bør vurdere faktorer som størrelsen på eiendommen din, antall dører og vinduer, samt hvor utsatt stedet ditt er.

Hvordan installeres et alarm system?

Alarm systemer kan installeres av profesjonelle eller du kan gjøre det selv. Hvis du velger å gjøre det selv, bør du sørge for å følge instruksjonene nøye og teste systemet for å sikre at det fungerer som det skal. 

Hvordan kan jeg vedlikeholde mitt alarm system?

For å vedlikeholde ditt alarm system bør du sørge for å teste det jevnlig og bytte batteriene på enhetene. Du bør også holde sensorer rene og fri for rusk og smuss, og sørge for at systemet er oppdatert med den nyeste programvaren.

Hva er fordelen med et trådløs alarmsystem?

Fordelen med et trådløst alarmsystem er at det er enklere å installere og gir større fleksibilitet når det gjelder sensorplassering, samt at en slipper synlige kabler.

Kan jeg få varsel på mobil når alarmen går?

Ja, våre alarm systemer har mobilapplikasjon som gir deg et varsel når noe skjer.

Hvordan fungerer en brannalarm i et alarmsystem?

Brannalarmer i et alarmsystem fungerer ved å detektere røyk eller varme som kan indikere en brann. Når en brannalarm utløses, vil systemet gi et høyt varsel, og en alarm vil sendes til eier og evt. vaktselskap.

Kan alarmsystemet dekke ulike typer varsel?

Ja, våre alarmsystemer kan dekke situasjoner som innbrudd, brann, vannlekasje, m.m. integrert i samme løsning.

Kan alarmsystemet integreres med kameraovervåkning, porttelefoni og adgangskontroll?

Ja, våre alarmsystemer kan integreres med kameraovervåkning, porttelefoni og adgangskontroll for å gi en mer omfattende sikkerhetsløsning.

Kan jeg koble kameraer til alarmsystemet?

Ja, våre alarmsystemer kan integreres med våre overvåkningskameraer for å gi en mer omfattende sikkerhetsløsning

Hvorfor velge Netcam

Det er mange grunner til at ditt firma burde innlede et samarbeid med Netcam Norge

Profesjonell

Med 20 års erfaring i bransjen og over 1000 kunder forstår vi utfordringene og finner de beste løsningene for våre kunder, tilpasset behov og budsjett.

f

Kvalitetsprodukter

Vi tilbyr kun produkter og løsninger som har gjennomgått vårt test-laboratorie og hvor vi kan stå inne for kvalitet og funksjonalitet.

Ansvarsbevisst

Netcam tar ansvaret for sine kunder på største alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vil alltid ha kunden i fokus. Vi vet at vi avhenger av et godt renommé.

Kundefokus

Vi har fokus på proff rådgivning, gode løsninger, gode produkter, god support og service. Vi tilbyr åpent kjøp, prisgaranti og en generell fornøyd-garanti. Vi vil at du skal være glad du valgte Netcam som leverandør – også etter leveransen.

Fleksibelt tjenestenvå

Kunder har forskjellige behov. Vi tilbyr alt fra rent nettsalg, via forhåndsoppsatte pakker til installasjon og nøkkelferdige prosjekter med serviceavtaler. Kundene våre kan velge tjeneste-nivå etter ønsker og budsjett.

Produktkunnskap

Vi har jobbet med sikkerhetsssytemer i 20 år og har svært god kunnskap om sikkerhetsprodukter og systemer. Dette er vesentlig for å kunne skreddersy løsninger utfra kundens faktiske behov og tilpasset deres budsjett.

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale: