Velg en side

Hikvision alarm 

Profesjonell og brukervennlig

Hikvisions nye AX PRO alarmsystem er et omfattende trådløst system med en rekke muligheter og som brukes enkelt i Hikvisions egen Hik-Connect app.

Systemet integreres med Hikvision kameraovervåkning, port-telefoni og adgangskontroll.

 

Styr alt på mobilen

Brukeren kan motta varsler og se video i mobiltelefonen. Det er enkelt å sette opp og konfigurere systemet i mobilen i ettertid. Systemet kan kobles til Hikvision kameraer slik at en får se video når det har skjedd noe.

Sentralen

Den nylig lanserte AX PRO-produktfamilien inkluderer en kompakt sentral for et bredt spekter av detektorer og periferiutstyr, som dekker inntrengingsdeteksjon, videoverifisering, røykdeteksjon, vanndeteksjon og hjemmeautomatisering.

Detektor med kamera

Med bevegelsesdetektoren med integrert kamera kan en få varsling med bilde og video når alarmen er utløst. Det hvite LED-lyset gir et mye bedre bilde enn IR-lys i stummende mørke. 

100% trådløst

Selve AX PRO-huben støtter flere protokoller for trådløs integrasjon, og kan tilkobles opptil 210 eksterne enheter. Panelet er designet med dobble RF (radiofrekvens) brikker, med Tri-X og CAM-X trådløs teknologi.

Dette blokkerer forstyrrelser på tvers av kanaler og muliggjør høy hastighet og pålitelig overføring av alarmmeldinger.

Tilbehør

Systemet har en rekke utstyr som bevegelsesdetektorer, magnetiske kontakter, panikk-knapper, røykvarslere, lekkasjedetektorer, fjernkontroller, kortlesere, samt eksterne og interne sirener.

Kontakt oss for et forslag til dekning, og pristilbud.

Netcam Hikvision Alarm AX Pro