Select Page

Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettleseropplevelsen på vår nettside. Vennligst les videre for å finne ut mer om f.eks. hvordan informasjonskapsler fungerer, hvordan vi bruker dem, og hvordan du kan blokkere eller slette dem.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL?

En «informasjonskapsel» (cookie) er en liten tekstfil som inneholder informasjon som er lagret på datamaskinen eller mobilenheten din. Informasjonskapsler brukes av tekniske årsaker og for å lette bruken av våre nettsteder, og kan lagres i varierende lengder på nettleseren eller enheten din. «Vedvarende informasjonskapsler» forblir lagret på datamaskinen eller enheten din til slettet eller til de når utløpsdatoen. Den kan deretter brukes til å tilpasse dette nettstedet basert på brukerens valg og interesser.

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre nettsteder. For å gjøre dette bruker vi verktøy som Google Analytics til å analysere brukerens atferd.

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker informasjonskapsler og andre identifikatorer til å forbedre nettleseropplevelsen din og gjøre opplevelsen din så hyggelig som mulig, for eksempel ved å:

  • gjenkjenne når du logger på og dine foretrukne innstillinger
  • evaluere brukeradferd slik at vi kan gjøre forbedringer og
  • analysere søkene dine og annen oppførsel mens du besøker nettstedet vårt for å gi deg innhold som vi mener forbedrer opplevelsen av nettstedet vårt, og vise riktig annonsering når du besøker andre utvalgte nettsteder (for mer informasjon om sistnevnte, se «Målrettet reklame»).

MÅLRETTET REKLAME

Målrettet reklame er en måte å vise annonser på nettstedene du besøker, og gjøre dem mer relevante for deg og dine interesser.

Disse informasjonskapslene og andre teknologier brukes til å identifisere interessene dine basert på søk og annen oppførsel mens du besøker nettstedet vårt. Vi kan dele denne informasjonen med våre pålitelige medier, annonsører og analytikere, slik at vi kan vise relevant og personlig reklame som passer for deg.

PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger betyr alle opplysninger knyttet til deg som en fysisk person og som kan være grunnlag for å identifisere deg, direkte eller indirekte, slik som ditt navn og adresse.

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet ditt og friheten din, og vil kun behandle personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

SLIK ADMINISTRERER DU INNSTILLINGENE DINE FOR INFORMASJONSKAPSLER

Hvis du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren din for å automatisk nekte lagring av informasjonskapsler eller bli informert når et nettsted ønsker å lagre informasjonskapsler på datamaskinen din. Tidligere lagrede informasjonskapsler kan også slettes via nettleseren. Mer informasjon finner du via nettleserens «hjelp»-del.

Vær oppmerksom på at hvis informasjonskapsler slettes eller avslås:

  • enkelte områder og funksjoner på dette nettstedet krever informasjonskapsler og fungere kanskje ikke og
  • vi kan ikke lenger gjenkjenne dine innstillinger i forhold til bruken av informasjonskapsler og andre teknologier som er beskrevet her, inkludert i forbindelse med personlig kommunikasjon, og kan be om dine innstillinger igjen.
  • For mer informasjon om informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet, kontakt oss på personvern@netcam.no.

Du kan til enhver tid administrere dine innstillinger i forhold til vår bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier: